Advena + Doris combinatie

Vandaag laat ik jullie een nieuw setje zien welke ik voor Ninthe maakte, met nog een paar leuke nieuwe stofjes uit de eigen collectie van JMD Kids!

Advena Sofilantjes Doris Misusu

JMD Kids heeft dus een eigen collectie tricots uitgebracht, met vijf toffe tricots met een hele mooie print. Ik kreeg ze alle vijf toegezonden om wat moois van te maken. Eerder zagen jullie wellicht al deze broek die ik voor Ninthe maakte. Vandaag is het de beurt aan dit setje om aan jullie te laten zien met twee van de andere stoffen.

Advena Sofilantjes Doris Misusu

Ik combineerde de Doris Skirt van Misusu met de Advena van Sofilantjes. Beide heb ik al vaker gemaakt maar dan in een andere vorm en nog niet eerder samen in een combinatie. Maar ik vind dat ze erg tof bij elkaar passen! En met deze twee tricots kan het door voor zowel een feestelijk outfit als gewoon een leuk stylish outfit voor elke dag, vind je niet?

De Doris skirt maakte ik eerder al eens tijdens de Misusu Spring Inspiration Tour. Toen maakte ik hem met zakken en paspelband. Deze keer maakte ik hem in eenvoudigere vorm en liet ik dat alles weg. Dit stofje heeft niet meer nodig! Ik maakte hem voor Ninthe in maat 116 breed en 122 lang. Hij komt in de maten 80 t/m 164. Er zit geen elastiek in het heupboord maar hij blijft prima zitten, en is super snel klaar zeker zonder alle extra’s!

Ook de Advena maakte ik in maat 116 breed / 122 lang. Deze heb ik al een paar keer gemaakt, maar echter alleen nog maar in de jurk versie. Laatst zag je die bijv. hier nog. Deze keer dus eens een keer de top versie van het patroon! Ik vind de contrasterende zijpanelen erg leuk. De Advena (kids versie) komt in de maten 80 t/m 164, maar er is ook een baby versie beschikbaar van dit patroon voor als je nog in de kleinere maten zit.

Al met al maakt het zo samen een erg leuk setje denk ik, en heb ik Ninthe er in ieder geval weer blij mee mogen maken! En deze leuke stofjes kun je nu zelf ook scoren bij JMD Kids en ze zijn momenteel ook nog eens in de sale!

Liefs, Cindy

Patroon rok: Doris Skirt van Misusu
Patroon top: Advena van Sofilantjes (aff)
Stof: JMD Kids

Geef een reactie