Board shorts voor Milas

Na de zwemkleding voor Ninthe, was het ook Milas zijn beurt om nieuwe zwemkleding te krijgen! Ik had een paar gekochte (en inmiddels te kleine) board shorts liggen die ik erg leuk vond, en gelukkig was er ook een patroon van te vinden die daar qua model heel erg op leek!

Ik maakt er maar meteen twee, nu ik toch bezig was! Ik had alweer een poosje terug twee verschillende stofjes speciaal voor deze board shorts gekocht. Een snel drogende stof die hier uitermate geschikt voor is. Deze stof vond ik bij Dresowka, die hierin een hele ruime leuke keuze heeft.

Het broekje is in de zoom afgewerkt met een bies. Het heupboord is voorzien van nestelringen (knoopsgaten zou ook een optie zijn). Daarnaast bevat het zowel elastiek als een koord. Voor de finishing touch is het heupboord doorgestikt. Optioneel is er ook nog een achterzak aan toe te voegen.

Zoals je ook op de foto ziet is het broekje voorzien van een binnenbroekje, deze is gemaakt uit mesh. Die mesh stof kreeg ik een paar maanden geleden in een verrassingsbox van Ansje Handmade en kwam nu dus heel goed van pas! Perfect voor deze swim boardies! De beenopeningen van dit binnenbroekje zijn afgewerkt met elastiek.

Precies zoals ik me voor ogen had! Het perfecte zwembroekje en heerlijk voor de zonnige dagen die we al gehad hebben en die er hopelijk nog veel komen gaan. Bij een van de broekjes heb ik per ongeluk het binnenbroekje er binnenstebuiten in gezet, maar ach dat mag de pret niet drukken. Dat zie je vanaf de buitenkant gelukkig toch niet 😉

Een heerlijk broekje om met water te spelen, of natuurlijk gewoon lekker in te gaan zwemmen. De stof wordt snel weer droog, dus is hier ideaal geschikt voor. Het zand in Milas zijn haren bleef echter nog wel wat langer hangen, haha!

Het patroontje wat ik gebruikte zijn de swim boardies van Lowland Kids. Deze komt in de maten 3 maanden t/m 9 jaar. Voor Milas maakte ik een maatje 4 jaar.

Liefs, Cindy

Patroon: Swim Boardies van Lowland Kids
Stof: “Woven fabric for bermuda shorts” van Dresowka.pl

2 gedachten over “Board shorts voor Milas”

Geef een reactie