Bulldog Dolman Minerva Maker

Bulldog Dolman

Als brandrep van Rain City Pattern Company mocht ik voor de maand december weer een leuk patroontje uitkiezen om te maken. Dit keer ging ik voor de bulldog dolman. Ik maakte hem in een stofje die ik kreeg van Minerva. En het resultaat is zo tof!

De Bulldog Dolman is een shirt met aangeknipte korte mouwen, een ronde zoom aan de achterkant en een paar verschillende colorblock opties zowel in het voor- als achterpand. Ook heeft het een optie voor een wijde of een smalle neklijn.

Bulldog Dolman Minerva Maker

Voor Milas maakte ik deze Bulldog dolman zonder colorblock aan de voorkant, maar met color block aan de achterkant. De lange mouw optie komt met boordjes, en voor het contrast maakte ik deze boordjes en het nekboordje met zwart. Qua neklijn is dit trouwens de wijde optie.

Qua model vind ik deze echt super stoer! Lekker een beetje oversized, voor een wat stoerdere look. Het zwart, en de color block achter, breekt het geheel een beetje waardoor het toch niet te pyjama achtig wordt (waar ik eerst wat bang voor was). En de print is ook gewoon tof, Milas werd heel enthousiast toen ik deze liet zien!

Bulldog Dolman Minerva Maker

Hier zie je de achterkant wat beter! Een color block zoals achter, is ook een optie voor het voorpand, maar die liet ik deze keer dus achterwegen. Dit patroontje van Rain City Pattern Company is beschikbaar in de maten 2T t/m 14. Ik maakte voor Milas maat 5.

Dit super leuke stofje komt van Minerva. Het is een Art Gallery Fabrics stofje, en de kwaliteit van deze is heerlijk! Het is gemaakt van 95% pima katoen dus een kwalitatief goede stof, die ook nog eens lekker zacht is. Ik heb nu al een paar keer met stofjes van AGF mogen werken en dat doe ik keer op keer met plezier!

Liefs, Cindy

Patroon: Bulldog Dolman van Rain City Pattern Company (aff)
Stof: Deze tricot van Minerva (aff)

Dit stofje kreeg ik van Minerva als deel van het Minerva Maker Team. Check ook mijn profiel op de vernieuwde Minerva website. Een leuk sociaal netwerk (voor iedereen!) om makers met elkaar te verbinden, je creaties te showen (als dan niet met producten van Minerva) en om inspiratie op te doen!

Geef een reactie