Collegeknirps van idyllish

Collegeknirps van Idyllish: een nieuw vestje voor milas

Soms komt je zo’n leuk (gratis!) patroontje tegen dat je hem meteen wilt uitproberen! Zoals dit Duits patroontje “Collegeknirps” van “Idyllish”, welke ik voor Milas gemaakt heb.

Collegeknirps Idyllish

Collegeknirps is een Duits patroontje van Idyllish, welke gratis te downloaden is en komt in de maten 74 t/m 140. Het is een patroontje voor een vest me drukknoopjes, met een paar opties. Zo kun je er voor kiezen of je het vestje al dan niet gevoerd wil maken, en of je wel of geen zakken wil. Ik ging bij dit vestje voor Milas voor de ongevoerde variant met zakken, en ik maakte hem in maat 98/104.

Is het geen stoere bink! Ik ben heel blij met het resultaat en het zit hem ook prima! Hij heeft zelfs nog wat ruimte om te groeien, dus met een beetje geluk dragen we hem gewoon lekker door tot aan de volgende zomer! Het leuke stofje met de gietertjes is een French Terry en deze is afkomstig van een van de vorige collecties van See You At Six (SYAS). Hij lag al een poosje in de kast te wachten op een leuk projectje, en bleek uiteindelijk perfect voor dit projectje denk je ook niet? De gebruikte boordstof is tevens een stofje uit dezelfde collectie van SYAS.

Liefs, Cindy

Patroon: Collegeknirps van Idyllish (gratis te vinden tussen de bestanden in hun facebookgroep)
Stof: See You At Six, gekocht bij Ansje.eu

PS. Wil je ook dit patroontje maken maar is Duits misschien wat lastig? Sluit zeker aan bij de Naaichallenges Kinderkleding Facebookgroep want daar gaan we in oktober aan de slag met een sew-along!

Collegeknirps idyllish

3 gedachten over “Collegeknirps van Idyllish: een nieuw vestje voor milas”

Geef een reactie