curved hem tee minerva

Curved hem tee – Minerva Maker Team

Het laatste stofje uit mijn eerste pakketje met stofjes van Minerva werd verwerkt! Vandaag kunnen jullie het resultaat bekijken!

Curved hem tee minerva maker team

In mijn eerste pakketje van Minerva zaten dus 3 toffe tricots voor de kids. Eerst liet ik al deze pyjama voor Milas en deze jurk voor Ninthe zien. Vandaag is het dus de beurt aan deze leuke tricots met koala’s, een schattig stofje dat ik niet kon weerstaan. Door het te combineren met zwart maakte ik het wat stoerder.

Het patroontje wat ik hier gebruikte is de curved hem tee van Lowland Kids. Ik maakte hem eerder al eens met korte mouwen, dit is de eerste versie met lange mouwen die ik maakte. Bij dit patroontje kun je kiezen uit een normaal halsboord of eentje met een knoopsluiting voor, zoals ik hier maakte. De knoopjes die ik gebruikte zijn echter maar foppers, want ik naaide deze vast bovenop een drukknoopje. De zoom werkte ik af met een beleg. Dat werkt gemakkelijker dan het zomen van een rondlopende zoom.

Curved hem tee minerva maker team

Ik maakte voor Milas een maat 4 van deze curved hem tee. Hij is wat aan de grote kant, maar is zo oversized ook wel leuk. De volgende keer kort ik hem in de lengte wellicht wat in.

Zelf vind ik hem erg leuk geworden! Helaas is het feit dat er knoopjes op zitten een echte afknapper voor Milas gebleken haha. Ook al zijn ze niet functioneel, hij moet er niets van weten 😉 Check onderaan deze blog ook nog even de “bloopers”, zoals de helft van de foto’s met Milas er altijd uitzien haha!

Liefs, Cindy

Patroon: Curved hem tee van Lowland Kids
Stof: Deze tricot van Minerva (aff)

Check ook mijn profiel op de vernieuwde Minerva website. Een leuk sociaal netwerk om makers met elkaar te verbinden, je creaties te showen (als dan niet met producten van Minerva) en om inspiratie op te doen!

Curved hem tee minerva maker team

2 gedachten over “Curved hem tee – Minerva Maker Team”

Geef een reactie