Sewpony Nina Knot Top

De Nina Knot Top zonder knot

Eerder zagen jullie al een andere versie die ik maakte van het nieuwste patroontje van Sewpony, de “Nina Knot Top”. Daar liet ik jullie een versie met knoop zien, maar ik maakte er ook nog een met een gewone zoom en dus zonder de knoop in het voorpand. Vandaag laat ik jullie die zien!

Sewpony Nina Knot Top

Toen ik deze onlangs een keer ’s avonds gemaakt had en hij beneden klaar hing, viel Ninthe haar oog er de volgende ochtend meteen op en was ze blij te horen dat deze voor haar was! Hij viel, niet op zijn minst vanwege het stofje, dus meteen goed in de smaak bij Ninthe.

Sewpony Nina Knot Top

De “Nina Knot Top” is een lekker losjes vallend model met verschillende opties. Dit is de meest eenvoudige versie, namelijk zonder knoop in het voorpand. In deze versie heeft de top een gewone zoom. Qua mouwen kunnen er drie verschillende opties gekozen worden, te weten mouwloos, korte mouwen of lange mouwen.

Voor Ninthe maakte ik wederom een lekker zomerse versie. Het patroontje komt in de maten 12 maanden t/m 12 jaar en voor Ninthe maakte ik hem in lengte maat 6 maar breedte maat 5. Ze is immers relatief lang en smal.

Sewpony Nina Knot Top

Dit hele schattige stofje zat trouwens onlangs in een verrassingsbox die ik bij Sew4Planet bestelde. De hele box zat alleen maar vol met voltreffers, en deze viel dan ook meteen goed in de smaak bij Ninthe! Ik heb nog aardig wat pareltjes liggen uit deze box die hopelijk ook snel in iets moois zullen veranderen! 🙂

Sewpony Nina Knot Top

Dit nieuw gereleased patroontje is nu nog in de sale, je kunt met de code “NINAKIDSDUTCH” 20% korting krijgen op het Nederlandstalige patroontje. (Of “NINAKIDSENGLISH” als je de Engelse wilt aanschaffen.) Deze code vervalt 30 juli middernacht Melbourne Time, dus je hebt nog een paar dagen! 🙂

Liefs, Cindy

Patroon: Nina Knot Top van Sewpony
Stof: Sew4Planet

Sewpony Nina Knot Top

Geef een reactie