Een belofte ingelost

We hadden met Milas twee afspraakjes voor als hij geen luier meer nodig had, twee dingen die hij zelf heel graag wilde. De eerste was naar het pannenkoekenhuis. En de tweede was een zwierjurk. Net als zijn grote zus. En nu hij een paar weken uit de luiers is, werd het tijd om die belofte in te lossen!

Vallis Sofilantjes

Milas had een paar “eisen” voor de jurk. Hij wilde hem samen maken, hij moest uit dit stofje gemaakt worden, hij moest zwieren, en hij wilde graag een jurk zonder mouwen. Al met al werd de Vallis van Sofilantjes dus het perfecte patroontje om mee aan de slag te gaan.

Dat samen naaien hield hij deze keer al snel voor gezien haha, hij had er weinig geduld voor. Maar trots was hij wel toen hij zijn jurk zag! Hij moest meteen gepast en uitgetest worden!

Vallis Sofilantjes

En hij is goedgekeurd hoor! Aan alle eisen voldaan en het allerbelangrijkste: er kan heerlijk in gezwierd worden! Het volgende verzoek was een maillot erbij met blauwe en roze glitters…. Haha!

Vallis Sofilantjes

Ik maakte deze Vallis in maatje 104 voor Milas. Ik blijf dit modelletje zo leuk vinden met deze laag uitgesneden rug. Hopelijk kan hij er nog mooi de zomer mee door, als hij het in ieder geval leuk blijft vinden om een jurk te dragen! 😉

Liefs, Cindy

Patroon: Vallis van Sofilantjes (aff link)
Stof: Regenboog & wolken van Cinimini

3 gedachten over “Een belofte ingelost”

Geef een reactie