Dendé

Een Dendé pak voor Dendé

Soms krijg je van die leuke verzoekjes om te maken, die moet je gewoon even delen! Zoals dit pakje voor Dendé, waar ik eens lekker wat eigen creativiteit in kon steken.

De naam Dendé is afkomstig uit de animatieserie Dragonball-Z. In die serie ziet hij er uit zoals op bovenstaande plaatje. Nu kreeg ik het verzoek om voor een cakesmash zo’n gelijksoortig pakje te maken. Een leuke uitdaging om eens even lekker op te broeden!

Uiteindelijk heb ik zowel voor de witte “jurk” als de bodywarmer hetzelfde patroon gebruikt. Het is de Playful Tunic van Ellie & Mac, welke ik nu helaas niet meer op hun website kan terugvinden dus ik denk dat deze inmiddels niet meer verkrijgbaar is. Voor de witte versie verlengde ik het patroon zodat het bij Dendé ook tot zijn enkels zou vallen. Voor de bodywarmer hield ik de normale lengte aan, maar knipte ik het voorpand dubbel ipv aan de stofvouw en daarnaast liet ik de mouwen en het halsboord weg en zoomde ik in plaats daarvan het geheel om. De paarse “riem” is fake en zit alleen op het voorpand, deze is in de zijnaden meegestikt en her en der met de hand vast genaaid om wat rimpels te creëren.

De col is gemaakt met een gratis patroontje van Made for Mermaids, welke komt in vier verschillende afmetingen namelijk pop – kind – mama & papa. Hier gebruikte ik de kinderversie.

Dendé

Ik ben super blij met het resultaat, en Dendé heeft in stijl kunnen stralen op zijn cakesmash! Foto’s gemaakt door zijn mama Manouk van Manouk Kuijpers Fotografie, voor als iemand nog een toffe fotograaf zoekt! 😉

Liefs, Cindy

Patroontje col: Neck Warmer van Made for Mermaids
Patroon outfit: Playful Tunic van Ellie & Mac (helaas niet meer verkrijgbaar)

2 gedachten over “Een Dendé pak voor Dendé”

Geef een reactie