Een heerlijke pyjama voor Ninthe

Ook Ninthe was toe aan een nieuwe pyjama voor de aankomende wintermaand. Eerder liet ik jullie deze al zien die ik voor Milas maakte. Voor die van Ninthe gebruikte ik ook twee patroontjes van Sansahash. Geen typisch pyjama patroontje, maar toch erg comfortabel om in te slapen denk ik zo!

Minerva pyjama patroon Sansahash

Voor deze tweedelige pyjama koos ik twee patroontjes van Sansahash, namelijk de Niva leggings en de Nilah top. Geen typische pyjama patronen dus, maar gewoon “alledaagse” kleding die ook prima als comfortabele pyjama kan dienen!

Minerva pyjama patroon Sansahash

Het stofje is een heerlijk zachte Art Gallery tricot die ik van Minerva kreeg toegezonden. Het is gemaakt van 95% pima katoen en 5% spandex. Pima katoen heeft (t.o.v. “gewoon” katoen), langere, meer zijdeachtige vezels wat de stof een meer luxueuze en en zachte uitstraling geeft. Het is een heerlijk stofje om te dragen, en dus ook om in te slapen!

Om een fijne pasvorm te krijgen moest ik bij dit patroontje voor Ninthe 3 verschillende maten blenden. Maat 7 voor de lengte, maat 6 voor de borstomvang en taille en maat 5 voor de heupen! Gelukkig hebben de patroontjes van Sansahash hier altijd een fijne uitleg bij en is dit prima te doen. Verder volgende ik het patroontje op, met uitzondering van de zoom. Ik maakte een “lettuce hem” in plaats van een gewone zoom aan het shirt. Toen Ninthe dit zag was ze meteen erg enthousiast!

Sansahash minerva

De Niva Legging is overigens een patroontje welke je gratis kunt krijgen met de code uit de Sansahash facebook groep. Het is een fijne legging met een yoga-waistband. De Nilah die ik voor het shirt gebruikte, kent naast een top-versie ook een jurk lengte.

Met dit heerlijke stofje heeft Ninthe er dus een heerlijke jaloersmakend zachte pyjama bij. Zo eentje wil ik ook wel in mijn kast hebben 😉

Liefs, Cindy

Patroon: Niva Leggings en Nilah top van Sansahash (aff)
Stof: Art Gallery Fabrics Firefly van Minerva

Dit stofje kreeg ik van Minerva als deel van het Minerva Maker Team. Check ook mijn profiel op de vernieuwde Minerva website. Een leuk sociaal netwerk (voor iedereen!) om makers met elkaar te verbinden, je creaties te showen (als dan niet met producten van Minerva) en om inspiratie op te doen!

Sweet dreams! 🙂

2 gedachten over “Een heerlijke pyjama voor Ninthe”

Geef een reactie