Een kookschort voor Milas

Milas houdt er van om te helpen met koken. Of we nou wat lekkers gaan bakken of het avondeten gaan maken, hij helpt graag mee! En toen de opdracht in de “52 week sewing challenge” van deze week was om iets te koken voor in de keuken, was de keuze voor een kookschort zo gemaakt!

Ik had nog niet eerder een kookschort gemaakt, maar dit is een heel eenvoudig patroontje en zit in een handomdraai in elkaar! Het schort is aan beide kanten draagbaar, dus Milas kan nog kiezen of hij het printje voor wil of de effen blauwe kant. De nekband zit aan een kant met drukknoopjes vast en is hiermee op twee lengtes vast te maken. Hierdoor is het schort wat langer draagbaar.

En zo kan er heerlijk geholpen en geknoeid worden tijdens het kokkerellen! Hier was deze sous-chef aan het helpen met het maken van een lekkere cake! 😉

Dit leuke printje zat ooit in een groot pakket stof wat ik van iemand over genomen heb. Het is een katoentje, en aangezien ik bijna nooit met iets anders dan tricot werk lag deze al die tijd te wachten op een leuk projectje. Dit schort vond ik er nu wel leuk voor!

Het lekkerste van het helpen koken is misschien wel om tussendoor lekker te proeven, hihi!

Liefs, Cindy

Patroon: Holly van The Simple Life Pattern Compagny*, gratis met de code uit hun facebookgroep!

*Aff link

2 gedachten over “Een kookschort voor Milas”

Geef een reactie