Velocitas Sofilantjes Super Slim Harem Brindille Twig

Een outfit met monstertrucks

EIN-DE-LIJK! Ik wilde al zolang de Velocitas van Sofilantjes maken, maar dat liet even op zich wachten. Nu is het er eindelijk van gekomen. Wat een tof patroontje. Ik maakte meteen ook een matchende broek om het outfit compleet te maken.

Velocitas Sofilantjes Super Slim Harems Brindille Twig

Toen ik de Velocitas kocht, was hij er nog niet in A0 met lagen en al dat printen en plakken stond me toch altijd al een beetje tegen 😉 Maar toen ik laatst in mijn Sofilantjes account door de patronen scrolde, zag ik dat deze inmiddels wel aan A0 met lagen update gekregen had. HOERA! Daar moest ik natuurlijk meteen mee aan de slag gaan.

Velocitas Sofilantjes Super Slim Harems Brindille Twig

De Velocitas heeft twee opties qua voorpand, deze en nog eentje met een diagonale color block. Ik ging deze keer voor deze variants, maar ga de andere zeker ook nog eens maken. Ik maakte voor Milas maat 4/104 en die zit hem prima!

De Super Slim Harems van Brindille & Twig is het patroontje van het broekje wat ik gebruikt heb. Deze maakte ik al meermaals voor Milas in maatje 98, maar dat begint hij toch echt te ontgroeien. Alleen ik projecteerde nu per ongeluk maatje 110 in plaats van 104, waardoor hij wel erg ruim valt nu haha. Hij blijft prima zitten, maar heeft nu wel een heel overdreven laag kruis haha. Ach, zo kan hij er in ieder geval even mee doen. 😉

Het stofje van de monstertrucks kreeg ik een poos geleden in de verrassingsbox die ik bij Sew4Planet aanschafte. Ik combineerde hem met een oranje tricot uit eigen webshop. Samen met de doorgestikte naden in het oranje een hele toffe combinatie denk ik.

Velocitas Sofilantjes Super Slim Harems Brindille Twig

Al met al ben ik erg tevreden over deze hoodie en ga zeker de andere variant ook nog eens maken! Hier kan Milas er best wel een paar van in zijn kast hebben liggen voor de komende herfst/winter. En het broekje ook, alleen dan toch maar een maatje kleiner 😉

Liefs, Cindy

Patroon hoodie: Velocitas van Sofilantjes (aff)
Patroon broek: Super Slim Harem van Brindille & Twig
Monstertruck stof: Sew4Planet
Oranje stof: Cinimini

2 gedachten over “Een outfit met monstertrucks”

Geef een reactie