Juliette Sonia Estep Designs

Een tweede “Juliette”

Vandaag laat ik jullie nog een versie zien van de “Juliette”, het nieuwste patroontje van Sonia Estep Designs. Het is de tweede die ik jullie laat zien, maar eigenlijk de eerste die ik maakte. Dit was namelijk de eerste testversie, maar ik vind hem te leuk om hem niet te laten zien!

juliette sonia estep

Eerst kort nog even wat over Juliette voor het geval je mijn vorige blog niet gelezen hebt. Juliette is een slim fit cardigan en is het nieuwste patroontje van Sonia Estep Designs. Dit vestje komt met drie verschillende lengte opties en voor de mouwen heeft het twee verschillende lengte opties. Daarnaast kunnen er ook nog optionele zakken worden toegevoegd. Het patroontje heeft een uitgebreide maatrange van maat 00 t/m maat 30.

Juliette Sonia Estep Designs

In tegenstelling tot de vorige versie die ik liet zien, is deze wat langer en heeft het de kortere mouwoptie. Eigenlijk was deze ook als heuplengte bedoelt, maar ik maakte een fout met het toevoegen van lengte om te compenseren voor mijn eigen lengte. Hierdoor werd hij langer en komt de uiteindelijke lengte eigenlijk nagenoeg overeen met de “mid” lengte versie van dit patroon. Iets waar ik in het geheel niet ontevreden over bent.

Juliette Sonia Estep Designs

Het stofje had ik al heeeeel lang liggen om iets voor mezelf mee te maken. Ik weet al niet eens meer waar ik hem toentertijd gekocht heb. Ik had ook een stuk van deze stof voor Ninthe, waar ik enkele maanden geleden dit vest mee maakte.

Juliette Sonia Estep Designs

Ik hou wel van vestjes in tunieklengte. En met de wat kortere mouwen is het een heerlijk vestje voor dadelijk in het voorjaar, denk ik zo!

Alleen dit weekend kun je nog profiteren van de release sale! Tijdens deze sale krijg je het patroontje met maar liefst 50% korting. Hij kost nu dus geen $10.00 maar $5.00. Te mooi om te laten liggen toch?

Liefs, Cindy

Patroontje: Juliette van Sonia Estep Designs (aff)

Juliette Sonia Estep Designs

Geef een reactie