Een zomers outfit voor Ninthe

Wat een heerlijke zonnige dagen hebben we gehad! Genieten vanuit eigen tuin voor iedereen op dit moment… En alvast een beetje dromen van deze zomer. Dit nieuwe outfit voor Ninthe helpt daar zeker aan mee.

rebecca page arabella simple life pattern company cami tank top

Als dit niet vrolijk en zomers aandoet! Het stofje voor de rok had ik al een hele poos (een paar jaar?) in mijn voorraad. Ik heb een paar jaar geleden namelijk een hele lading stofjes van iemand over genomen, en daar zat onder andere deze bij. Het is een 100% katoenen stof met een heel klein beetje rek, en het is best een dikke stof. Ik had er nooit echt een projectje voor, totdat deze rok voorbij kwam en het me een perfecte match leek! Een mooi uni rood topje erbij en een nieuwe zomer-proof outfit is geboren.

rebecca page arabella simple life pattern company cami tank top

Het rokje is de Arabella van Rebecca Page en is beschikbaar vanaf maatje newborn t/m 12 jaar (er is tevens ook een volwassen variant van!). Een leuk rokje, net wat anders dan een standaard rimpelrokje. Het rokje kan zowel met katoentjes als met rekbare stoffen gemaakt worden. Op de flatlay foto zie je dat de voorkant van het heupboord vlak is. Dat komt omdat er alleen elastiek aan de achterkant zit. Daarnaast heeft het ook nog de optie voor een grote striklint aan het heupboord die je zowel voor als achter kan strikken. De rok heeft tot slot 4 verschillende lengte opties. Ninthe wilde graag de kortste lengte optie.

rebecca page arabella simple life pattern company cami tank top

En bij een zomers rokje, hoort een zomerse top. Deze keer ging ik voor de Cami Tank Top van The Simple Life Pattern Company. Deze is gratis met de code uit hun facebookgroep! Een heel simpel topje, wat je ook nog kun opleuken met een flutter langs de bovenkant van het voorpand! De Cami Tank Top is er in de maten 2T t/m 12 jaar.

Voor deze zomer stond er een vakantie naar Italië op de planning. Het is gezien de huidige omstandigheden natuurlijk nog maar de vraag of deze vakantie nog door kan gaan. Maar als dat zo is, dan gaat dit setje zeker mee in de koffer!

Liefs, Cindy

Rok: Arabella Children’s Skirt* van Rebecca Page
Topje: Cami Tank Top* van the Simple Life Pattern Company

*Aff links

rebecca page arabella simple life pattern company cami tank top

2 gedachten over “Een zomers outfit voor Ninthe”

Geef een reactie