Flowers JMD Kids

Flower Power

JMD Kids heeft een eigen stoffen productie gelanceerd, en wat zijn ze moooooi! Het zijn vijf tricot stofjes met een hele mooie print, en ik mag van alle vijf de stofjes wat moois maken. De eerste is inmiddels verwerkt en die laat ik je hier zijn. Kijk je mee?

JMD Kids flowers

Toen ik dit stofje in mijn handen had, kwam er meteen een patroontje bij me op; de Belltown Bell Bottoms van Rain City Pattern Company. Je zag deze een tijdje terug wellicht ook al in een andere post, toen ik dit patroontje ook gebruikte voor een nieuwe broek voor Ninthe. Deze broek met mooie wijder uitlopende pijpen leek me ook super geschikt voor deze prachtig mooie tricot stof met bloemen print.

JMD Kids flowers

Zowel het patroontje als de stof stelde zeker niet teleur. Een perfecte match zou ik zelfs willen zeggen! Dit patroontje zit Ninthe ook als gegoten. De vorige keer maakte ik hem in een jersey pique, maar hier in een gewone tricot ging het ook helemaal prima. Het lijkt me ook nog wel wat om hem voor de winter in een lekker french terry te maken.

Deze bloemen stof is dus een van de vijf prints uit de eigen collectie van JMD Kids. De stof is echt heel erg zacht. Hij bestaat uit 95% katoen en 5% spandex. Erg leuk dus voor een heel scala aan projectjes. Naast deze bloemen print vind je ook nog twee mooie zwanen prints, een glitter print en een print met kroontjes in de collectie. Bekijk ze zeker even allemaal! Ik ben benieuwd voor welk stofje jij zou willen gaan?

Liefs, Cindy

Stof: Flowers van JMD Kids
Patroon: Belltown Bell Bottoms van Rain City Pattern Company (aff)

5 gedachten over “Flower Power”

  1. Hoi, hoi, mag ik je vragen tot welke maat deze flower power broek gaat. Ik kom er in het Engels niet achter. Ik heb een dochter van 10 jaar die graag zo een broek zou willen.

    1. Hoi Marije,

      Hij loopt t/m maat 14 (155cm). Hopelijk kom je hier mee verder. Vraag het gerust als ik nog ergens mee kan helpen!

      Groeten, Cindy

Geef een reactie