gratis printable sewing journal

Gratis printable Sewing journal

Heb je ook het goede voornemen om 2021 georganiseerd in te gaan? Dan kan dit je wellicht helpen! Handige printables om al je (voltooide) projecten, inspiratie, notities en stoffen voorraad overzichtelijk in bij te houden. Gratis beschikbaar!

gratis printable sewing journal

De printable kent 11 pagina’s. Je kunt van elke pagina zo veel exemplaren afdrukken als je denkt nodig te hebben. Stop ze vervolgens samen in een mooie map/organizer en je hebt een handige journal om al je naai-gerelateerde notities in bij te houden! Op bovenstaande foto’s zie je de twee pagina’s om al je afgeronden projecten op te documenteren.

Als je meerdere projecten tegelijk hebt lopen, is deze pagina wellicht handig om alles inzichtelijk bij te houden! Je kunt per project aangeven hoe ver je bent, en zo zie je in een oogopslag wat je nog te doen hebt!

Gratis printable sewing journal

Natuurlijk is er ook ruimte om je gemeten maten in bij te houden, zodat je deze altijd inzichtelijk bij de hand hebt!

gratis printable sewing journal

Al je voltooide projecten in een lijst? Of bijhouden op welke dagen je dit jaar allemaal aan je naaiprojecten gewerkt hebt? Daarvoor kun je deze pagina’s gebruiken. Je kunt op de pagina van de voltooide projecten ook nog de maand of het jaar schrijven, en zo heb je per gewenste periode alles netjes op een rijtje staan! Je kunt dit uiteraard ook per gezinslid doen of net wat je eigen voorkeur heeft.

sewing journal gratis printable

Plak stukjes stof op de “stoffen voorraad” pagina en schrijf er de gewenste informatie naast. Zo heb je altijd een overzicht van wat je allemaal nog hebt liggen. Tip: knip de stukjes stof bij geweven stoffen met een kartelschaar, zodat ze niet gaan rafelen!

gratis printable sewing journal

Tot slot is er natuurlijk ook ruimte om al je notities of inspiratie op te schrijven, zodat je deze ook altijd gemakkelijk weer terug kunt vinden in je eigen sewing journal!

Ook je eigen projecten overzichtelijk bijhouden? Je download de gratis printables hier! Enthousiast geworden? Leuk als je het me laat weten! Laat een reactie achter of deel het op social media met #missmaaktsewingjournal!

Liefs, Cindy

Facebook
Instagram

8 gedachten over “Gratis printable Sewing journal”

  1. Wat een leuke pagina’s. Ga ze zeker gebruiken om m’n afgeronde projecten bij te houden. En de maten tabellen zijn ook erg handig. Ben dat altijd kwijt haha

  2. Leuk idee, ik ben net begonnen aan het trouwkostuum voor mijn zoon en de bruidsjurk voor zijn vriendin. Leuk om het straks erbij te geven.

  3. Super leuk! Ik ga ermee aan de slag! Misschien nog een keer een pagina met een jongetje / meisje qua maten? Kan het ook invullen bij man/vrouw natuurljk, maar toch 😉

    1. Leuk!! Dat laatste was inderdaad mijn idee, maar ik heb al meerdere verzoekjes voor jongens/meisjes gekregen inderdaad dus ik zal er binnenkort wellicht nog even naar kijken! 😀 Dankjewel!

Geef een reactie