Miffy's Custom Fabrics Mountain View Hoodie

Hakuna Matata

Ik mocht weer aan de gang met een nieuw Strike Off van Miffy’s Custom Fabrics, en deze keer maakte ik er wat leuks mee voor Milas. Vandaag show ik jullie de hoodie die ik voor hem maakte!

Van Rain City Pattern Company kreeg ik dit leuke patroontje om met deze Strike Off aan de slag te gaan. Het is de Mountain View Hoodie en ik was meteen weg van deze hoodie door de colorblock mogelijkheden en de leuke speling in het achterpand en de capuchon.

Miffy's Custom Fabrics Mountain View Hoodie

Het stofje zelf is natuurlijk ook erg tof, wie houdt er nou niet van deze Disney Klassieker? In mijn enthousiasme om ermee aan de slag te gaan en het meeste uit 1 meter te halen, vergat ik wel even dat de stof bestaat uit strepen dus erg gelet op het matchen van het patroon heb ik niet. Realiseerde ik me achteraf 😉 Maaaaar dat mag de pret niet drukken, toch? Haha.

De print op deze stof is weer een mooie, en de kwaliteit is ook heerlijk. Een lekker stevige tricot die zich goed laat verwerken! Om hem te combineren in dit patroon ging ik op zoek naar een zwart-wit gestreepte stof, maar kon ik alleen een vele dunnere viscose-tricot vinden. Toch de gok maar gewaagd, en gelukkig heeft het goed uitgepakt! Hopelijk blijft dat na een paar keer dragen en wassen ook zo.

Miffy's Custom Fabrics Mountain View Hoodie

Miffy’s Custom Fabrics werkt met pre-orders en deze stof is momenteel in deze pre-order te bestellen. Daarnaast zijn er nog een heleboel andere leuke prints verkrijgbaar. Het leuke is dat je zelf kan kiezen of je de print op bijv. tricot, french terry of katoen wilt hebben (8 verschillende keuze mogelijkheden!).

En dan nog even over deze Mountain View Hoodie. Hoe tof is die achterkant? Ik weet zeker dat dit patroon hier nog vaker uit de kast gaat komen. Dat stuk met de gestreepte stof op zijn mouw is trouwens een functionele zak!

De Mountain View Hoodie komt in de maten 2T t/m 14. Voor Milas maakte ik maat 4. Als je geen colorblock achterpand wilt kun je ook een gewoon achterpand maken. Ook kun je verschillende mouwlengtes kiezen, en een halsboord in plaats van capuchon. Een link naar het patroon vind je onderaan deze blog. Overigens zijn alle patronen van Rain City Pattern company (deze dus ook) deze maand met 35% korting te verkrijgen dus check ze zeker even!

En deze print van Miffy’s Custom Fabrics is NU in pre-order te verkrijgen. De pre-order loopt t/m 11 oktober, dus je hebt tot die dag om een eventuele bestelling te plaatsen. Neem gerust even een kijkje want er zit nog veel meer leuks tussen!

Liefs, Cindy

Patroon: Mountain View Hoodie van Rain City Pattern Company (aff)
Stof: Miffy’s Custum Fabrics

Miffy's Custom Fabrics Mountain View Hoodie

2 gedachten over “Hakuna Matata”

Geef een reactie