Het eerste zomerse outfit

Langzaamaan zijn we wel klaar met de winterse outfit en hangen de kasten vol. Dan wordt het tijd om te gaan denken aan de zomerse outfits! Inmiddels is het eerste outfit voor Milas onder de machine vandaan gerold.

Voor het broekje probeerde ik een (voor mij) nieuw patroontje uit, de Boy Shorts van Lowland Kids. Het shirtje is een oud vertrouwd patroontje, de Rowan Tee van Misusu (gratis patroontje). Die waren vorige zomer een groot succes en mogen deze zomer dan ook niet ontbreken.

De Rowan Tee is een oversized modelletje, ik hou er van! Heb hem iets groter gemaakt dan wat Milas op dit moment nog draagt, aangezien het de bedoeling is dat hij er dan hele zomer nog mee door kan komen! 🙂

Ik weet nog niet of ik nou zo heel enthousiast ben over het modelletje van het broekje. Of dat er iets fout is gegaan, want op alle “aan-foto’s” die ik heb gezien van anderen ziet het er niet zo aansluitend uit… Alhoewel zo’n aansluitend model misschien wel weer leuk past bij het oversized model van het t-shirt… Maar ik ga toch ook nog maar op zoek naar een ander modelletje, eentje die wat ruimer/losser valt om de benen.

De combinatie van stofjes vind ik dan weer wel leuk! De gorillas passen perfect bij de “go bananas”. Beide stofjes komen uit een van de vorige collecties van See You At Six waarvan ik nog een klein stukje had liggen.

Nog een leuke tip: Misusu heeft momenteel een sew along voor kinderen met het patroontje van dit shirt. Rowan Tee is gratis verkrijgbaar en in hun Sew & Tell facebook groep staat alle info over de sew along! Ninthe en Milas doen ook mee met het ontwerpen en maken van hun eigen t-shirt. Zodra ze klaar zijn, zal ik de resultaten uiteraard delen!

Liefs, Cindy

Patroon shirt: Rowan Tee van Misusu
Patroon broek: Boy Shorts van Lowland Kids

2 gedachten over “Het eerste zomerse outfit”

Geef een reactie