JMD Kids Nina Knot Top

Het roze zwanen stofje

Het laatste stofje wat ik kreeg van JMD kids is bij dezen ook verwerkt! In de laatste post met zwarte stofje met zwanen gaf ik al aan dat er ook nog een roze stofje met zwanen zat aan te komen. Hier is ‘ie dan!

JMD Kids Nina Knot Top

Dit stofje is ook al zo mooi! Een licht roze tricot met mooie witte zwanen. Ik besloot hem ook met witte tricot te combineren voor het halsboordje en het het zoombeleg. Het patroontje wat ik gebruikte is de Nina Knot Top van Sewpony, eentje waar ik eerder al een zomerse variant van maakte.

JMD Kids Nina Knot Top

Het modelletje oogt misschien wat zomers, maar met de lange mouwen kan deze top ook prima de winter door gedragen worden. Zeker voor de warmbloedigen onder ons, zoals Ninthe die het eerder nog te heet dan te koud heeft haha. Als je geen blote buik wilt heeft het overigens ook nog de optie tot een gewone rechte zoom zonder knoopje.

Zoals altijd moest ik voor Ninthe weer verschillende maten blenden. Bij dit patroon nam ik maat 7 voor de lengte, maat 6 voor de borstomtrek en maat 4 voor de taille. In de maattabel was geen maat opgenomen voor heupomtrek, dus voor de zekerheid liet ik hem wel bij de heupen weer terug uitlopen naar maat 6. Achteraf was dit wellicht niet per se nodig geweest.

JMD Kids Nina Knot Top

Overigens komen de kleuren uit deze roze zwanen tricot ook terug in de stof met bloemen waar ik eerder deze belltown bell bottoms mee maakte die je hier ook op de foto ook weer terug ziet. Samen maken ze een heerlijke combi! En Ninthe wilde perse dit haarbandje erbij in, dus ze maakt de lekkere hippie look wel weer compleet haha. Love it!

Liefs, Cindy

Stof: JMD Kids
Patroon: Nina Knot Top van Sewpony

2 gedachten over “Het roze zwanen stofje”

Geef een reactie