Honeydew Kisses

Honeydew Kisses is volgens mij nog helemaal niet zo bekend in Nederland, maar ik hield ze al een tijdje in de gaten en ze hebben best wel wat leuke patroontjes in hun aanbod. Ik mocht aan de gang met twee van deze patroontjes, de “Lantana Moto Leggings” en de “Saguaro Tunic & Dress”.

Honeydew Kisses heeft leuke patroontjes zowel voor je katoentjes als voor tricot. Deze twee patroontjes zijn ontworpen voor het gebruik van rekbare stoffen. De leggings is weer eens wat anders dan de standaard legging doordat deze in meerdere stukken is opgedeeld en door het “moto” gedeelte met pintucks, net boven de knieën. De Saguaro is ook weer net even wat anders, door de open schouders die het heeft.

Honeydew Kisses

Samen vormen deze twee patroontjes een stoer maar toch meisjes-achtig geheel. Net weer eens even wat anders dan anders!

Ik maakte voor Ninthe de legging en de tuniek in maat 116. Voor de legging gebruikte ik een French Terry van See You At Six. Ik had nog nooit zogenaamde “pintucks” gemaakt, maar dat was eigenlijk heel goed te doen. En het viel me ook nog alles mee hoe snel dat de legging in elkaar zat. Voor het topstitchen koos ik voor een contrasterende kleur door wit te gebruiken, maar als je het minder opvallend wilt kun je dit natuurlijk ook in de kleur van de stof doen. Bij de legging kun je daarnaast kiezen voor een heupboord met elastiek of een yoga-waistband. Ik koos voor dat laatste.

Bij de “Saguaro” heb je ook verschillende opties waaruit je kunt kiezen, zoals bijvoorbeeld voor de mouwen. Dit zijn de “slim fit” korte mouwen, maar je hebt ook nog “flowy” korte mouwen of lange klokmouwen (bell sleeves).

Daarnaast kun je kiezen voor een tuniek lengte of een jurk lengte. Ik ging in dit geval voor de tuniek lengte, omdat anders het effect van de leggings weg zou vallen. Het stofje van de tuniek is een tricot van WCollection Fabrics die ik een poosje terug vond bij Ansje Handmade.

Honeydew Kisses

Ninthe was weer heel blij met haar nieuwe outfit, en ik dan dus ook haha! Zeker twee patroontjes die we nog wel wat vaker tevoorschijn zullen halen denk ik zo.

Kende jij Honeydew Kisses al?

Liefs, Cindy

Patroontjes: Saguaro Tunic & Dress* + Lantana Moto Leggings* van Honeydew Kisses (aff)
Stof Legging: See You At Six
Stof Tuniek: WCollection van Ansje Handmade

Honeydew Kisses

3 gedachten over “Honeydew Kisses”

Geef een reactie