Tank Top IvL Hecho con Amor

Ivl Hecho Con Amor Sewing Contest Augustus

Sinds afgelopen maand is er in de facebookgroep van IvL – Hecho con Amor iedere maand een patroon van de maand welke je die maand met korting kunt krijgen. Als je datzelfde patroon in die maand maakt en deelt in het bijbehorende album, maak je daarnaast ook nog eens kans om een gratis patroon naar keuze te winnen. Dubbel zo leuk dus!

ivl hecho con amor tanktop

Deze maand is het patroontje van de maand de “tank top”. Een unisex patroontje met verschillende opties! Omdat het alweer meer dan een maand geleden was dat ik iets voor Milas maakte, en Ninthe de afgelopen maand behoorlijk wat nieuws kreeg, was hij nu ook wel weer eens aan de beurt! 🙂

Dus ging ik aan de slag met een tanktop voor hem. Dit is de rechte versie (in tegenstelling tot de a-lijn versie) met de gewone zoom (i.t.t. de ronde zoom). Daarnaast kun je voor de achterkant ook nog kiezen voor een colorblock (al dan niet). Ik ging voor de achterkant met colorblock.

ivl hecho con amor tanktop

Het broekje wat erbij ligt is overigens een afgeknipte versie van een broek die ik eerder al maakte. De broek is gemaakt met het joggers patroontje van Lowland Kids. Oorspronkelijk was het een lange broek, maar omdat de knieën kapot waren heb ik hem daarboven afgeknipt en de zoom opgerold en vastgezet. Zo werd het weer net wat nieuws en in ieder geval weer draagbaar!

Toen ik deze stofcombi zag bij Evim Textiel was ik meteen verliefd, maar toen ik ze ging samenvoegen tot een outfit ging ik toch wel een beetje twijfelen. Het heeft misschien een beetje een groot Fred Flinstone gehalte of zo, haha. Maar Milas vind hem wel erg leuk! En de giraffes passen helemaal bij zijn “giraffen klas” op school!

De Tank Top is deze maand dus het patroontje van de maand bij IvL – Hecho con Amor. Je kunt hem nu met 30% korting krijgen als je de code “tanktop” gebruikt. Als je hem daarnaast ook nog deze maand maakt en je creatie toevoegt aan dit album in de IvL – Hecho con Amor facebookgroep, maak je ook nog eens kans op een gratis patroon naar keuze! Dubbel zo leuk dus! Doe je ook mee?

Liefs, Cindy

Patroon broek: Joggers van Lowland Kids (aangepast)
Patroon top: Tank top van IvL – Hecho con Amor
Stof: Evim Textiel

Geef een reactie