Joggers van Lowland Kids voor Milas

Vorige jaar maakte ik in de winter een voorraad lange broeken voor Milas, maar inmiddels is hij alweer een hele scheut gegroeid en is het weer tijd voor wat nieuws. En ook tijd voor weer eens een nieuw modelletje voor hem, eentje die ik al op zijn herfst/winter moodboard voorbij het laten komen; de Joggers van Lowland Kids.

Joggers Lowland Kids

Zoals ik in het moodboard eerder al aangaf, nagenoeg iedere creatie met dit patroontje die ik voorbij zie komen is tof. Het modelletje is echt heel erg leuk en ik stond dan ook al een tijdje te popellen om er eentje voor Milas uit te proberen. Vooral de doorgestikte heupboord vind ik een erg gaaf detail, al had ik nu niet helemaal de juiste elastiek op voorraad (4 cm ipv 5 cm breed) waardoor hij er net iets anders uit ziet dan zou moeten. Maar desalniettemin vind ik hem toch erg tof!

Joggers Lowland Kids

Ik maakte voor Milas een maatje 4T en het zit hem prima. De zakken zijn een mooi detail en het (fake) trekkoordje maakt het geheel helemaal af.

Het stofje is van Poppy Design en had al eerder op de kop getikt met het idee er een broekje van te maken. Het design heeft een stoer effect en het resultaat vind ik dan ook erg tof geworden! Van dit patroontje gaan vast nog meer broekjes volgen. Milas keurt het ook goed 😉

Liefs, Cindy

Patroontje: Joggers van Lowland Kids
Stof: Poppy Design gekocht via de facebook groep Evim Textiel Stoffen Lappen en Fournituren

Joggers Lowland Kids

Een gedachte over “Joggers van Lowland Kids voor Milas”

Geef een reactie