just dance black label pattern company

Just Dance!

Ik zie geregeld berichtjes voorbij komen over een #fabriccrush, maar vandaag moeten we het even hebben over een #patterncrush want ohhhh vanaf het moment dat ik de “Just Dance” jurk van de Black Label Pattern co voor het eerst zag, was ik verliefd. Het was natuurlijk al geen geheim meer dat ik houd van jurken met een mooie bijzondere achterkant. Nou, daar voldoet deze zeker ook aan hoor!

Ik heb al best wat prachtige exemplaren van deze jurk voorbij zien komen, maar volgens mij is hij hier in NL nog niet zo heel bekend. Ik kreeg de kans om hem voor deze promo te maken en dat stelde zeker niet teleur!! Ik maakte de rok met 3 lagen, maar je kunt hierin eigenlijk helemaal kiezen wat je zelf wilt. Alleen het kortste stukje voor een tuniek, een rok met twee lagen, of juist maar een rok en dan alleen de lange. Variatie genoeg wat dat betreft!

Just dance black label pattern co

En dan die rug he!! Zoals ik al zei: ik houd er van! En ook van deze stoffencombi. Het doet heerlijk zomers aan, klaar voor de buitenlandse boulevards al zullen we daar dit jaar niet vertoeven. 😉

Just dance black label pattern co

En dan dat stofje! Ik zag hem tussen de couponnen liggen in de webshop van Ansje.eu en die moest gewoon deze kant op komen. Het was maar 60 centimeter geloof ik, maar in combinatie met wat uni tricots uit eigen webshop is het toch een heel mooi geheel geworden!

Just dance black label pattern co

De rok is lekker vol en perfect voor een hoop gezwier! Milas mopperde al na het zien van deze jurk dat hij nog steeds maar 1 zwierjurk had. Dus ik denk dat er nog een aantal ook op zijn wensenlijstje staan haha. En dat deze jurk kan zwieren dat zie je wel op het volgende filmpje:

Zwiert heerlijk toch! Ik ben blij dat het jurkje precies zou geworden is als ik voor ogen had! Met weer wat nieuwe avonturen erbij want ik maakte voor het eerst een rolzoom! Tsja, dat had ik inderdaad nog nooit gedaan!

Just dance black label pattern co

Het Just Dance patroontje komt in de maten 18 maanden tot en met 14 jaar. Ik maakte voor Ninthe maat 6 jaar. Hij heeft zo met het rolzoompje een lekkere lengte dus ik hoop dat hij nog een hele poos mee gaat voor lekker lang zwier-plezier!

Vanwege “The 4th of July” zijn deze en alle andere patronen bij Black Label Pattern co nu overigens in de sale met 35% korting! Je kunt hiervoor de code “YAY4JULY2020” gebruiken. De sale loopt van 4 t/m 6 juli. Happy sewing!

Liefs, Cindy

Patroon: Just Dance* van Black Label Pattern co (aff)
Stof: Ansje.eu en Cinimini.nl

Just dance black label pattern co

3 gedachten over “Just Dance!”

Geef een reactie