Miffy's Custom Fabrics

Kerstmis in Juli?!

Het jaar is half om, tijd om alvast vooruit te kijken naar kerstmis! Haha. Ik kreeg van Miffy’s Custom Fabrics een kerst-stofje als Strike Off om mee aan de gang te gaan voor hun kerstronde die deze maand de pre-order heeft lopen, dus wij haalde alvast een beetje de kerst-sferen in huis!

MIffy's Custom Fabrics

The Grinch!! Afgelopen kerst keken we deze samen, dus dit stofje viel goed in de smaak toen Ninthe het zag! (Bij Milas overigens ook, daarover in een latere post meer ;)). Ik kreeg 2 verschillende paneeltjes en een stuk bijpassende tricot, en maakte o.a. deze jurk voor Ninthe van.

MIffy's Custom Fabrics

De jurk is een combinatie van de Regina (bovenlijf) en de Vallis (rok) van Sofilantjes. De top maakte ik in maat 116 verlengd naar 128, en de rok maakte ik in maat 116 verlengd naar 134. De rok maakte ik iets langer, omdat de Vallis vrij kort valt en ik de rokken liever wat langer heb.

Ik heb het volgens mij al vaker gezegd, maar qua kwaliteit ben ik echt fan van de stofjes van Miffy. In ieder geval de tricot en french terry, stofjes waar ik bij hen ervaring mee heb, zijn erg fijn om mee te werken en de stofjes zelf blijven na keer op keer wassen ook erg goed. Naast tricot en french terry kun je ook andere stof soorten bestellen met deze print, zoals katoen of lycra.

Bij Miffy’s Custom Fabrics werken ze over het algemeen met preorders. Zo ook deze kerst ronde die in de maand juli loopt. Na sluiting van de preorder moet de stof nog daadwerkelijk geprint worden, dus vandaar dat het een poosje duurt voor je ze ook daadwerkelijk ontvangt. Gelukkig duurt het ook nog even voor het daadwerkelijk kerstmis is. 😉

MIffy's Custom Fabrics

Je kunt de stofjes van Miffy’s Custom Fabrics hier vinden. En binnenkort deel ik ook wat ik voor Milas gemaakt heb. Maar voor nu alvast, Merry Christmas! 😉

Liefs, Cindy

3 gedachten over “Kerstmis in Juli?!”

Geef een reactie