Kingdome Jersey tee

Kingdome Jersey Tee

Mijn patronenverzameling van Rain City Pattern Company groeit gestaag. Nog even en ik heb ze allemaal haha. Ik ben echt fan van hun patronen, ze zijn allemaal tof om wat moois mee te maken en de pasvorm is ook elke keer dikke prima. Deze keer weer een nieuwe in het rijtje: de Kingdome Jersey Tee.

Kingdome Jersey Tee

Echt, ik ben helemaal fan van het resultaat! Leuke stof, leuk patroontje! Ik moest wel even nadeken over hoe ik het halsboord vast moet maken, want de instructie snapte ik even niet helemaal. Gelukkig heeft Rain City Pattern Company een sew-along video bij ieder patroontje. Soms zie je het op bewegend beeld gewoon net even wat beter!

Kingdome Jersey Tee

De gebruikte stofjes komen van Stofbig. Het oranje was nog een restje van dit setje wat ik eerder voor Milas maakte. Past ook perfect bij deze andere stof uit de huidige Stofbig collectie. Stofbig is een nieuwe stoffen shop met hele mooie, unieke GOTS gecertificeerde stofjes. Ik was in ieder geval meteen fan!

De Kingdome Jersey tee is een patroontje geschikt voor rekbare stoffen, zoals deze tricot. Hij komt in de maten 2T t/m 16 jaar en Rain City Pattern Company heeft een van de fijnste projectorfiles die er zijn dus dat is voor mij al helemaal een mooi en groot pluspunt.

Kingdome Jersey Tee

Tot slot nog een blik op de achterkant. Hier voegde ik een extra color block toe. Dit zit dus niet standaard in het patroon, maar mijn stofje bleek helaas niet lang genoeg om een volledig pant uit te knippen. Maar met een extra color block is die gelukkig ook heel tof!

Liefs, Cindy

Stof: Stofbig
Patroon: Kingdome jersey tee van Rain City Pattern Company (aff)

Kingdome Jersey tee

Geef een reactie