Kira Sonia Estep Designs

Kira, de jurk versie

Eerder deze week liet ik jullie al de top versie zien die ik maakte van het nieuwe patroontje van Sonia Estep Design. Maar Kira komt niet alleen in top lengte, ook in een knie-lengte en een maxi-lengte jurk. De maxi-lengte heb ik nog niet geprobeerd, maar de knie-lengte wel en die laat ik vandaag graag aan jullie zien!

Kira Sonia Estep Designs

Vooraf was ik niet zeker over de pasvorm van dit jurkje voor mijn lichaam, en of ik het wat zou vinden. Maar na de top was ik toch best wel enthousiast, en durfde ik me te wagen aan de knie-lengte jurk. En ook daar ben ik wederom erg blij mee!

De Kira komt in de maten 00 t/m 30. Ik maakte deze in maat 14, paste een FBA (Full Bust Adjustment) toe en liet hem uitlopen tot maat 20 in de taille en heupen. Ik ben 10cm langer dan waar het patroon op getekend is, en verlengde de jurk dan ook met 10cm aan de onderkant. De volgende keer mag hij misschien zelfs nog wel iets meer verlengd worden, omdat ik mijn jurken liever nog net ietsje langer heb.

Kira Sonia Estep Designs

Kira is gemaakt voor rekbare stoffen. Ik maakte hem deze keer in een Modal Tricot. Ik heb deze een hele poos terug een keer gewonnen in een giveaway van Hip & Eigenwijs. Ik had nog niet eerder met modal gewerkt, maar het verwerkt lekker en draagt ook fijn!

Kira is nog tot en met 5 juli 10am EST (5 juli 16u onze tijd) in de sale met maarliefst 50% korting! Maar omdat SED 2 jaar bestaat, zijn alle andere patroontjes ook in de sale met 40% korting en zijn er elke dag leuke acties en giveaways, dus hou zeker ook hun facebook groep in de gaten als je daar aan mee wilt doen!

Liefs, Cindy

Patroon: Kira van Sonia Estep Designs (aff)
Stof: Modal Tricot van Hip & Eigenwijs

2 gedachten over “Kira, de jurk versie”

Geef een reactie