Sofilantjes Miffy's Custom Fabrics

Kleurrijk en comfortabel!

Ik mocht weer een nieuwe strike-off naaien voor Miffy’s Custom Fabrics, en deze keer was het een wel heel kleurrijk stofje! Ninthe was meteen enorm enthousiast, en dit setje is ondertussen al heel vaak gedragen dus ik denk dat het een echte hit is.

Sofilantjes Miffy's Custom Fabrics

Rozen in alle kleuren van de regenboog! Miffy’s Custom Fabrics heeft deze rozen stof deze ronde in verschillende kleurenpaletten, en dit is er wel echt eentje met hele levendige kleuren! Ik combineerde deze stof met rood, maar je kunt hem denk ik met allerlei kleurtjes combineren en er nog steeds iets tofs van maken.

Sofilantjes Miffy's Custom Fabrics

Tot Milas zijn grote teleurstelling ging dit kleurrijke setje naar Ninthe. Ik maakte voor haar een comfy setje met twee patroontjes van Sofilantjes. Heerlijk om in te spelen en te ravotten!

Het shirtje is gemaakt met het Regem patroontje. Om tot deze pasvorm voor Ninthe te komen moest ik 3 maten met elkaar blenden. Dit is maat 128 voor lengte, maat 116 voor borstomvang en maat 104 voor taille. De regen heeft verschillende color block opties. Ik voegde de colorblock aan de mouwen en aan het achterpand toe.

De broek is het nieuwste Sofilantjes patroontje, de Clavo. Erg leuk met die streep aan de zijkant, ik was meteen enthousiast toen ik deze onlangs zag uitkomen! Ik gebruikte deze optie om de stof van het shirt terug te laten komen. Ook in de heuppaszakken en de opgestikte achterzak komt hetzelfde stofje terug. Voor deze broek nam ik maat 122 lengte en maat 116 breedte. Het elastiek paste ik aan naar de afmeting voor maat 104.

Sofilantjes Miffy's Custom Fabrics

In het shirt combineerde ik deze bloemenstof met een rode tricot, bij de broek combineerde ik het met een French Terry. Hoewel de bloemenstof zelf tricot is, laat deze zich prima met French Terry combineren. Het is namelijk best een stevige/stabiele tricot die zich hier ook prima voor leent. Het laat zich ook echt fijn verwerken.

Ninthe is heel blij met haar kleurrijk en comfortabel nieuw set. Milas was heel teleurgesteld dat hij niks kreeg met deze mooie stof, haha. Misschien dat ik uit de restjes nog een boxershort kan halen, kan ik hem toch nog een beetje blij maken 😉

Liefs, Cindy

Stof: Miffy’s Custom Fabrics – Nu beschikbaar in pre-order!
Patroon shirt: Regem van Sofilantjes (aff)
Patroon broek: Clavo van Sofilantjes (aff)

2 gedachten over “Kleurrijk en comfortabel!”

Geef een reactie