Sofilantjes Litore

Sofilantjes Lookbook – Litore

Sofilantjes heeft een nieuw lookbook vol inspiratie uitgebracht! Wellicht herinner je nog het herfst lookbook waarvoor ik wat voor Milas mocht maken? Deze keer was het een jurken lookbook, perfect voor de zomer, en ging ik voor Ninthe aan de slag!

Sofiflantjes Litore

En ik maakte niet een, maar zelfs twee jurken voor in dit lookbook. De eerste die ik jullie vandaag wil laten zien is deze Litore. Een patroontje wat ik nog nooit eerder gebruikt had, maar wat zonder twijfel een perfecte aanvulling is voor de zomer garderobe!

Sofiflantjes Litore

De Litore heeft diverse rok-opties, waarmee je heel verschillende looks kunt creëren. Zo kun je kiezen uit een A-lijn rok, hoog-laag cirkel rok een een zakdoek rok. Ook is er keuze uit knie- of maxi lengte. Dit is de knie-lengte A-lijn rok. En als Ninthe het leuk vind, ga ik ook nog eens aan de slag met een maxi-jurk want dat lijkt mij nou echt tof. Maar goed, daar moet zij het natuurlijk ook wel mee eens zijn haha!

En de achterkant is natuurlijk al helemaal de main-feature van dit patroontje. Hoe mooi zijn die gekruiste bandjes! Ik vind het echt super tof, en erg jammer dat ik dit patroon nog niet in de volwassen maat heb!! Die moest ik ongetwijfeld binnenkort maar eens gaan aanschaffen, want zo’n jurk wil ik ook wel! 😉

De lookbook staat weer bomvol inspiratie voor (zomer)jurken voor de kids! En alle jurken die er in staan, zijn nu ook nog eens in de sale! Je kunt het complete lookbook hier bekijken. Welke is jouw favoriet?

Liefs, Cindy

Patroon: Litore van Sofilantjes (aff)
Stof: Katoen tricot van Driessen stoffen

Sofiflantjes Litore

3 gedachten over “Sofilantjes Lookbook – Litore”

Geef een reactie