L&K Swimsuit van Sansahash

Wiehoe proud moment! Ik heb mijn eerste zwemkleding succesvol kunnen maken! En dat is wel even een trots momentje hoor, want ik had er toch wel een beetje een hard hoofd in. Maar het is dus helemaal goed gekomen, en vandaag deel ik het resultaat met jullie!

L&K Swimsuit Sansahash

Ik heb een jaar of wat geleden een keertje eerder geprobeerd om een badpak te maken. Ik had een twijfelachtige stof een keer ergens in een pakket opgekocht die misschien wel eens lycra zou kunnen zijn, en een gratis Duits patroontje van een zwempak. Die instructies daar was geen touw aan vast te knopen, en de stof was niet te verwerken, dus dat werd een regelrechte ramp haha. Met dit in mijn achterhoofd, heb ik het maken van dit huidige patroontje dan ook een hele poos angstvallig uitgesteld.

L&K Swimsuit Sansahash

Gelukkig viel het uiteindelijk eigenlijk alleszins mee! De lycra zelf was helemaal niet lastig te verwerken. De voering was wel wat meer tricky, die deed wat meer waar die zelf zin in had. Maar zelfs dat is zoals je ziet toch nog best wel goed terecht gekomen. En wat is ze er trots op, deze kleine madame. Afgelopen donderdag moest hij meteen aan naar de zwemles en werd hij trots geshowd aan de andere kindjes.

Het patroontje is de L&K swimsuit van Sansahash (link onderaan de blog). Ik maakte maat 116 voor Ninthe en de pasvorm is perfect. Het patroontje heeft twee opties qua broekje, namelijk een hoog model of dit model zoals ik voor Ninthe maakte. En naast de racerback top zoals hier kun je ook nog voor een haltertop optie gaan. Genoeg leuke keuzes dus!

Giveaway & sale!

L&K Swimsuit Sansahash

Mgeni van Sansahash maakte ook nog een hack op dit patroontje. Deze kun je hier vinden! Het patroontje is de komende 48 uur in de sale met maar liefst 25% korting. Maar daarnaast loopt op instagram de komende 24h ook nog eens een giveaway waarbij zowel ik als Mgeni van Sansahash een kopie van dit patroontje weggeven! Tweemaal kans dus! Kom dus zeker ook even op instagram kijken als je kans wilt maken.

Maakte jij al wel eens zwemkleding?

Liefs, Cindy

Patroon: L&K Swimsuit* van Sansahash (aff)
Stof: Ansje Handmade

4 gedachten over “L&K Swimsuit van Sansahash”

Geef een reactie