fun playtime dolman

Matching met de Fun Playtime Dolman

Ik maak ze bijna nooit, maar vind het wel altijd stiekem heel erg leuk: matchende setjes. Of het nou moeder/dochter setjes zijn, of broer/zus setjes, het heeft toch wel wat! Ik wilde ook altijd al wel eens graag iets “matchends” maken voor Ninthe en Milas, en nu kwam het er eindelijk eens van met deze twee dolman t-shirts!

Obioma Fun Playtime Dolman

Milas wil graag zwierjurken net als zijn zus, maar Ninthe wil soms ook wel eens graag dinosaurus shirts net als haar broertje! 😉 Deze paneeltjes waren er perfect voor! Ze passen perfect bij elkaar voor een “matchende” setje. Beide anders, maar toch dezelfde overeenkomsten.

En kijk dit nou! Hoe leuk is dit, broer en zus samen. Beste vrienden en beide super trots op hun dinosaurus shirts!

Ik moet zeggen dat ik even zo mijn twijfels had, zeker over het dino shirt voor Ninthe. Maar mannnn wat staat het er leuk. Ik vind het perfect bij haar passen! Tule rokje en dino shirt, een echte Ninthe-combinatie! 😉

De paneeltjes zijn beide biologische stofjes van Katschinka en zijn echt heerlijk om mee te werken. Ik heb ze zelf in mijn webshop, voor de geïnteresseerde onder ons zal ik een linkje onderaan dit bericht plaatsen. Zo lang de voorraad strekt krijg je er gratis een bijpassend snappap label bij, o.a. zoals op de bovenste foto’s.

Van de patroontjes die ik hier gebruikt heb ben ik meteen ook helemaal weg. Het is de “fun playtime dolman” van Black Label Pattern Co. Voor Ninthe maakte ik maatje 4 breedte/6 lengte en voor Milas maatje 3 breedte / 4 lengte. Het is een leuk shirtje met aangeknipte mouwtjes en optionele colorblock van het voorpand. En hij is nu in de sale! Je kun heb nu met maar liefst 50% korting krijgen voor $4.75 in plaats van $9.50. (De korting wordt automatisch verrekend als je het product in je winkelmandje plaatst, geen code nodig!) Ik ga dit patroontje in ieder geval zeker nog vaker tevoorschijn halen.

Liefs, Cindy

Patroontje: Fun Playtime Dolman van Black Label Pattern Co (aff)
Paneeltje Ninthe: Triceratops verkrijgbaar bij Cinimini
Paneeltje Milas: TeeRex verkrijgbaar bij Cinimini


2 gedachten over “Matching met de Fun Playtime Dolman”

Geef een reactie