Met Mae zijn we klaar voor de zomer!

Oooh jongens als je nog niet droomde van de zomer dan doe je het wel na het zien van deze foto’s! Mae is het nieuwste patroontje van Sansahash en wij kregen er in ieder geval echte zomerkriebels van!

Een paar dagen terug liet ik je al een andere versie zien van deze jurk die ik voor Ninthe maakte met dit nieuwste patroontje van Sansahash. Het jurkje dat ik vandaag laat zien was eigenlijk onze “muslin” versie maar het was meteen zo’n schot in de roos dat ik het niet kon laten om er deze foto’s van te maken!

sansahash mae

Zeg nou, dit roept toch om de zomer of niet dan? Mae is ontworpen om gemaakt te worden met geweven stoffen, dus trek je katoentjes maar uit de kast! Of heb je nog andere heerlijke luchtige zomerstofjes zoals double gauze of linnen liggen? Het kan allemaal!

En die achterkant! Ik word er elke keer weer verliefd op. Zo’n mooie laag gesloten rug. De jurk sluit met een enkel knoopje met lusje en in het rokdeel zit bovenin een split om het aan- en uittrekken te vergemakkelijken.

De instructies zijn zoals altijd gemakkelijk te volgen en er zit ook een duidelijke instructie bij hoe je de maten kunt “blenden” om het jurkje helemaal op maat te maken! Zo maakte ik bijv. voor Ninthe een jurk met breedtemaat 5 en lengtemaat 6.

Mae komt in de maten 6 maanden t/m 12 jaar en is nu nog te verkrijgen voor de release prijs van € 5,00!! Deze sale loopt bijna af dus wees er snel bij!

Liefs, Cindy

Patroon: Mae van Sansahash (aff link)

4 gedachten over “Met Mae zijn we klaar voor de zomer!”

Geef een reactie