Miffy's Custom Fabric

Miffy’s Custom Fabric

Onlangs had ik het geluk te worden toegelaten in het Strike Off team van Miffy’s Custom Fabric. Daarbij kreeg ik een van hun mooie stofjes uit de nieuwe collectie die nu beschikbaar is voor Pre-Order!

Miffy's Custom Fabric

Ik kreeg een meter stof toegezonden van deze hele mooie “oceans world” tricot. De stof is heerlijk zacht en de kwaliteit is echt heel fijn. Ik kon uit het stuk stof wat ik kreeg verschillende outfits halen. Vandaag laat ik jullie de eerste zien.

Ik maakte de Nina Knot top van Sewpony, waar ik onlangs eerst ook al een versie met knoop en een versie zonder knoop van liet zien. Een heerlijk patroon voor zomerse dagen. Ik combineerde het zeemeermin stofje met een uni rode boordstof en tricot uit eigen voorraad.

Miffy's Custom Fabric

Die rode tricot gebruikte ik ook voor het broekje, om er een compleet setje van te maken. Voor het broekje gebruikte ik als patroon de “pocket shorties” van Lowland Kids.

Om het setje compleet te maken, maakte ik de zakken wel met hetzelfde stofje als het shirt. Leuk om de zeemeermin op deze manier terug te laten komen in het broekje!

Miffy’s Custom Fabrics werkt voornamelijk met pre-orders. In hun facebookgroep kun je alle stoffen zien uit de huidige collectie. Voor deze stof/de huidige ronde moet je zijn in het album van ronde 4. De prints zijn bestelbaar op allerlei verschillende soorten stof, zoals tricot, French Terry, Katoen of Lycra. Het volledige overzicht van de beschikbare stofjes vind je in de aankondigingen van de facebook pagina. Naast de hoofdprints kun je ook iedere ronde een hoop mooie coördinerende stoffen mee bestellen. Voorbeelden hiervan vind je ook in de albums.

Betaling van de Pre-orders gaat via Paypal. De huidige pre-order ronde loopt tot en met 31 augustus, dus tot die tijd heb je de kans om een bestelling te plaatsen. Vanaf dat moment duurt het 8-10 weken voor de stof bij Miffy’s Custom Fabric aankomt, en vanaf dat moment nog zo’n 2 weken tot je zelf de stof hebt. Je moet er dus even op wachten, maar krijgt er wel iets unieks voor terug!

Nadat de pre-orders afgehandeld zijn, is er ook altijd een gewone verkoopronde (retail). De prijzen liggen hierbij iets hoger dan in de pre-order, maar mocht je tijdens de pre-order mis gegrepen hebben is er hier nog een kleine kans om stoffen in een van de leuke prints aan te komen! Ik heb uit de vorige ronde een aantal toffe stofjes voor kerst besteld. Het duurt nog even voor ik ze binnen heb, maar ik ben er alvast heel benieuwd naar!

Liefs, Cindy

Stof: Miffy’s Custom Fabric
Patroon shirt: Nina Knot Top van Sewpony
Patroon broek: Pocket Shorties van Lowland Kids

Geef een reactie