Mijn matchende mannen

Toen ik jullie dit broekje van Milas liet zien, meldde ik al dat een matchende versie voor manlief reeds klaar was. Daar waren toen echter nog geen foto’s van, maar inmiddels wel en die wilde ik jullie zeker niet onthouden!

yoggers petite stitchery & co

Milas zijn broekje heeft geen zakken en is shorts lengte. Manlief koos voor een versie met zakken en bermuda lengte. Naast deze twee lengtes voorziet dit patroontje ook nog in een capri & joggers lengte, dus je kunt er echt alle kanten mee op.

Los van dat is het patroontje ook nog eens lekker unisex en bovendien gratis te verkrijgen! De pasvorm is mooi en het broekje zit ook nog eens heel comfortabel.

En dan nu het leukste deel van deze blogpost, de foto’s van mijn twee favoriete mannen samen in hun matchende outfits!

yoggers petite stitchery & co
yoggers petite stitchery & co

Nooit gedacht dat ik matchende outfits zo leuk zou vinden, maar ik smelt gewoon als ik die twee zo samen zie haha. Maak jij wel eens matchende outfits?

Liefs, Cindy

Patroontjes: Kids & Adult Yoggers van Petite Stitchery & co (beide gratis!)
Stof: See You At Six

Een gedachte over “Mijn matchende mannen”

Geef een reactie