Mijn nieuwe liefde Amba

Oh my…. als je nog niet verliefd was op de patroontjes van Sansahash dan wordt je dat na deze jurk wel… She did it again! Ieder nieuw patroontje is elke keer weer een pareltje. Ik ben dan ook helemaal verliefd op deze recente aanwinst in de Sansahash-familie, de Amba!

Amba Sansahash

De Amba is echt PERFECT voor de aankomende zomerdagen. Of zelfs nu al met de zonnige lentedagen zoals de afgelopen periode! Te maken in heerlijk luchtige katoenen stofjes, zoals deze leuke poplin met ananassen.

Er is zoveel mooi aan deze jurk! De ruches langs de mouwen. De vierkante hals aan de voorkant. Een gerimpelde rok daar houden we ook altijd wel van… Maar het mooiste dat moet nog komen, want dat is namelijk de achterkant van deze jurk!

Waar ik bij de vorige release van Mae al verliefd werd op de achterkant, heb ik dat bij deze misschien nog wel meer. Of misschien heb ik gewoon een zwak voor jurkjes met een open rug. Hoe dan ook vind ik het echt heel erg tof geworden. De strap op de rug heeft een sluiting met een knoopje, en bij het rokdeel bovenaan langs de open kant loopt een stukje elastiek om het geheel mooi te laten aansluiten. In plaats van de sluiting met knoop kun je ook kiezen voor een sluiting met koordjes die je kunt vastknopen als dat je voorkeur heeft!

Het patroontje heeft twee lengte opties, een top of een jurk. Ik maakte de jurk. Voor Ninthe maakte ik hem in maat 5 breed en 6 lang. Het patroontje is verkrijgbaar in de maten 6 maanden t/m 12 jaar.

Ik heb zoveel foto’s gemaakt van deze jurk dat ik niet eens goed weet welke ik allemaal moet laten zien! Of misschien maar gewoon allemaal?

Amba Sansahash

Ik heb er nog veel meer, maar ik zal jullie de rest van de spam besparen haha! Heb je je katoentjes al klaar liggen? De Amba is vanaf nu verkrijgbaar bij Sansahash en is nu gedurende de release-sale met een leuke korting te krijgen dus zorg dat je geen spijt krijgt!

Liefs, Cindy

Patroontje: Amba van Sansahash (aff)
Stof: Driessen stoffen

2 gedachten over “Mijn nieuwe liefde Amba”

Geef een reactie