Sofilantjes Semper Beatum

Milas in het Fall Lookbook van Sofilantjes

Ik mocht meewerken aan het Fall Lookbook van Sofilantjes en ging hiermee aan de slag met een nieuw outfit voor Milas. Ik vertel jullie er vandaag alles over!

Sofilantjes Semper Beatum

Ik mocht aan de gang met de Semper Sweater, een van de uitgelichte patroontjes in het Fall Look Book. Om het outfit compleet te maken, maakte ik er ook nog een broek bij met een Sofilantjes patroontje, de Beatum Bikerpants.

Sofilantjes Semper Beatum

Beide patroontjes komen in maat 98 t/m 164. Ik maakte ze voor Milas in maat 104. Omdat het voor het herfst lookbook is, koos ik er een mijns inziens herfstige stof bij, deze toffe French Terry uit een van de vorige collecties van See You At Six.

De Semper Sweater heeft verschillende opties. Je kunt een “regulier” voor- en achterpand maken, maar je hebt ook de optie tot deze zijpanelen zoals ik in deze sweater maakte. Aan deze panelen kun je ook nog zakken toevoegen (hier weggelaten). Daarnaast kun je kiezen voor een capuchon of een kraag. Ik ging voor de capuchon.

De Beatum heeft ook een paar verschillende opties. Je kunt gaan voor doorgestikte knieën of niet (ik deed het hier niet), en je hebt bijv. diverse zak-opties om al dan niet toe te voegen. Ik maakte hem eerder ook al voor Ninthe met het voorpand gewoon als een stuk, voor een nog simpelere versie voor het voetballen.

Al met al ben ik in ieder geval erg tevreden over deze combinatie, en is het een perfect outfit voor de herfst/winter. Voor het herfst Lookbook zijn er nog veel meer mooie outfits gemaakt. Je vindt het complete lookbook hier.

Alle patroontjes uit het Fall Lookbook zijn nu bovendien ook in de sale! Ze zijn nog een paar dagen met 30% korting te verkrijgen. Welk patroontje staat er op jouw to-do lijstje voor de herfst/winter?

Liefs, Cindy

Patronen: Semper Sweater en Beatum Bikerpants van Sofilantjes (aff)
Stof: See You At Six van Cinimini.nl

Sofilantjes Semper Beatum

Een gedachte over “Milas in het Fall Lookbook van Sofilantjes”

Geef een reactie