Rebecca Page Sport Shorts

Mommy & Me Sport Shorts

Toen ik jullie eerder de sport shorts voor Ninthe liet zien, verklapte ik het al. Er zou ook nog een sessie volgen waarin jullie mijn versie zouden zien als ook onze matchende fotoshoot! Vandaag is het zover!

Rebecca Page Sport Shorts

Jup, we kunnen weer ongegeneerd twinnen in onze exact matchende broekjes! Ninthe vroeg er onlangs nog om, om precies hetzelfde aan te doen. En ook vroeg ze waarom ik nooit korte broeken droeg… Dus hoppaaa, met deze versie heb ik meteen twee vliegen in 1 klap geslagen en kunnen we EN hetzelfde aan, EN draag ik ook eens een korte broek.

Rebecca Page Sport Shorts

Ik draag dus bijna nooit korte broeken, omdat ik er zelf niet zo gecharmeerd van ben. En deze valt ook nog wel wat extra korter dan gedacht… Maar Ninthe is helemaal happy en zo kunnen mijn witte melkflessen toch ook nog een beetje zon meepikken haha! En ik moet zeggen, hij zit eigenlijk stiekem best wel heel lekker!

Het patroontje is overigens de “Sport Shorts & Leggings” van Rebecca Page. Deze komt in de maten XXS t/m 5XL (en daarnaast dus een kinderversie met de maten 12 maanden t/m 12 jaar). Ik maakte voor mezelf een maatje XXL, met op de heupen versmald naar XL.

Rebecca Page Sport Shorts

Naast de shorts kent het patroontje ook nog de optie tot een legging. Je kunt ze beide afzonderlijk maken, of de shorts en leggings aan elkaar als 1 geheel. De legging kent daarnaast ook nog eens 4 verschillende lengte maten. Dus er zijn opties genoeg! Voor welke optie ga jij?

Liefs, Cindy

Patroon: Sport Shorts & Leggings van Rebecca Page (kinder versie* & volwassenversie*, tevens samen ook als bundel* te verkrijgen).
Stof: Cinimini.nl

*Affiliate links

5 gedachten over “Mommy & Me Sport Shorts”

Geef een reactie