Moodboard Milas

Moodboard Milas – Herfst/winter 2019

Na de moodboard voor Ninthe kon die voor Milas natuurlijk niet op zich laten wachten. Benieuwd wat er voor hem komende herfst/winter op de planning staat? Je ziet het in onderstaand overzicht?

Op het moodboard van vorig jaar was een winterjas voor Milas misschien wel het meest ambitieuze project, en ik ben er dan ook erg trots op dat dit wel gelukt was en zowel Milas als Ninthe in een mooie winterjas hebben kunnen paraderen. Ik heb ze nog niet gepast dit jaar, maar verwacht dat ze nog wel een ronde meegaan dus dit jaar geen winterjas op de moodboard!

Shirts/truien en vesten

Never change a winning team, right? Van sommige patroontjes weet je gewoon dat ze een echte kastenvuller zijn of zullen worden, dus die komen misschien wel elk jaar op het lijstje terug. Een nieuwe aanwinst is echter de Raglan Sweater van Lowland Kids die op de linker foto staat. Gratis met de code uit hun facebook groep!

Op de middelste foto een van mijn favorietjes, de Chapman Cardigan* van Ellie & Mac. Ik blijf deze echt zo tof vinden en maak ze met alle liefde nog een paar voor aankomend seizoen.

Ook de Regen van Sofilantjes* zal het weer goed doen. Van die op de rechter foto verwacht ik dat hij niet meer gaat passen als we hem uit de kast tevoorschijn halen (helaas!!). Des te meer een goed excuus om er weer een paar te maken, toch? 😉 Daarnaast heb ik ook nog een Velocitas Hoodie* patroon van Sofilantjes aangeschaft een poosje terug dus dat moest er ook maar eens van komen!

Misusu Rowan Tee

En dan is er natuurlijk nog de Rowan Tee, het gratis patroontje van Misusu. Die heb ik afgelopen zomer denk ik nog wel het meest gemaakt. Hij staat leuk en zit in een oogwenk in elkaar, wat wil je nog meer! De versie met lange mouwen maken is dan eigenlijk ook wel een must voor aankomend seizoen!

Broeken

Vorig jaar had ik diverse broeken op Milas zijn moodboard staan, maar wat na een van de Sew Alongs op de Naaichallenges Kinderkleding groep pas een echte kastenvuller werd, was de Hose Motti van Made for Motti zoals hierboven in drievoud terug te zien is. Deze mag dit jaar dus ook echt niet ontbreken op het lijstje.

Joggers
Foto van de website van Lowland Kids

New to the crew is dit Joggers patroontje van Lowland Kids. Ik heb hier al zo veel toffe creaties van voorbij zien komen dat deze gewoon echt snel eens uitgeprobeerd moet worden!

Pyjama

Een pyjama mag natuurlijk niet ontbreken in de hefst/winter garderobe. Vorige jaar brachten Ninthe en Milas heerlijk comfortabele nachten door in deze Sai Onesie* met Add On* van Sansahash. Dat moet er dit jaar ook gewoon weer van komen!

Nog meer tofs

En ik heb nog wel wat meer tofs in petto, maar ik verklap nog niet alles. Sommige patroontjes zijn namelijk hele leuke gratis patroontjes die heel waarschijnlijk nog wel voorbij zullen gaan komen in een van de sew alongs op de facebook groep. Dus als je nieuwsgierig bent, sluit je daar vooral aan. Elke sew-along is met een gratis patroon, dus toegankelijk voor iedereen!

Liefs, Cindy

*AFF LINKS

Een gedachte over “Moodboard Milas – Herfst/winter 2019”

Geef een reactie