New release: Beach Cardigan

Onlangs ontdekte ik een voor mij nieuwe designer, IvL – Hecho Con Amor. Ik zag meteen al een paar hele toffe patroontjes voorbij komen, en nu brengen ze nog een nieuw patroontje uit, de Beach Cardigan.

Een heerlijk luchtige cardigan voor lange wandelingen over tropische stranden… Daar kunnen we momenteel alleen maar van dromen helaas, haha. En onze vakantie voor dit jaar naar het zonnige Italië hebben we ook besloten te annuleren. Dus hopen maar dat we deze zomer ook nog wat heerlijke bezoekjes aan onze eigen Nederlandse stranden kunnen brengen, en dan kan deze Beach Cardigan mooi mee!

De Beach Cardigan kan zowel uit (licht) geweven stoffen als uit rekbare stoffen gemaakt worden. De stof die ik gebruikt heb zat ooit in een pakket met stoffen die ik van iemand over nam, en ik heb geen idee wat voor stof het precies is. Het is een redelijk dunne stof waar je zo doorheen kunt kijken, met een mooi motiefje erin geweven. Er zit een heel klein beetje rek op. Het leek me ideaal voor een lekker luchtige oversized cardigan.

Het patroontje komt in de maten 92 t/m 164. Ik maakte voor Ninthe maat 4 (104) breedte en maat 6 (116) lengte. Maar deze beach cardigan zou ook prima voor jongens gemaakt kunnen worden. Het patroontje is unisex!

Nu het patroontje uitgebracht is, kun je het tijdelijk met 20% korting krijgen. Gebruik hiervoor de code “BEACHCARDI20”. Deze code vervalt op 18 juni dus mis het niet!

Liefs, Cindy

Patroontje: Beach Cardigan van IvL – Hecho con Amor

Geef een reactie