juliette sonia estep

New Release: Juliette van Sonia Estep Designs

In verhouding tot wat ik maak, maak ik relatief weinig voor mezelf. Maar nu mocht ik eens een nieuw patroontje testen dat niet voor een van de kids was, maar voor mij! Heerlijk, af en toe eens wat “selfish sewing“. Dit vestje is de “Juliette” van Sonia Estep Designs en is het eerste wat ik dit jaar voor mezelf maakte!

Juliette is dus het nieuwste patroontje van Sonia Estep Designs. Het is een slim fit cardigan met verschillende lengte opties. Hier op de foto zie je de “heuplengte”. Dit is de kortste lengte optie, je hebt daarnaast ook nog een tuniek lengte en een kuitlengte. Ik maakte ook nog een tunieklengte, welke ik later zal laten zien.

Daarnaast heeft het patroontje ook nog optionele zakken. Ik maakte hem zonder zakken. Het fijne van de patroontjes van Sonia Estep is dat ze met heel veel verschillende print opties komen, zodat je helemaal kunt kiezen welk format het beste bij jou past (printen met overlap, zonder overlap, A0, projectorfiles, etc!). Voor ieder wat wils, dus. Ik gebruikte uiteraard mijn projector! 😉

De maatrange van dit patroontje loopt van maat 00 t/m maat 30. Ikzelf maakte een maat 14, aangepast op de taille tot maat 16. De patroontjes zijn ontworpen voor iemand van 1m65, maar ondanks mijn lengte hoefde ik hem niet te verlengen. De meeste lengte komt vanuit mijn benen. Het stofje is er een uit eigen shop en kun je evt via het linkje onderaan deze blog terug vinden. Ninthe heeft ook al een jurkje in deze stof besteld! 😉

Hoe vinden jullie dit nieuwe patroontje? Als je hem leuk vind heb ik goed nieuws, want om de release te vieren is hij nu in de sale en kun je hem met maar liefst 50% korting verkrijgen! Deze sale loopt tot en met 8 maart dus wacht niet te lang! 🙂

Liefs, Cindy

Patroontje: Juliette van Sonia Estep Designs (aff link)
Stof: Glitter Animal – Cinimini

4 gedachten over “New Release: Juliette van Sonia Estep Designs”

Geef een reactie