New Release: Malibu van The Simple Life Pattern Compagny

Onlangs mocht ik voor het eerst een patroontje uittesten van The Simple Life Pattern Compagny, en wat voor eentje! Meteen een schot in de roos hoor deze Malibu. Wat een prachtige model en met het bijzondere achterpand en allerlei opties is het geschikt voor allerlei gelegenheden en diverse seizoenen!

Malibu The Simple Life Pattern Compagny

De Malibu heeft heel veel verschillende opties, en dit is er slechts eentje van. Hoe gaaf is dit achterpand?! Ik ben er in ieder geval helemaal verliefd op. Maar qua achterpand heeft het nog veel meer verschillende opties. Zo kun je een beetje spelen met de plaatsing van de verschillende delen (wat betreft welke onder/boven gaat). Maar er zijn ook opties voor een versie met een twist, of een versie met strikken. Daarnaast is er ook nog een versie waarbij de onderste twee delen samen een geheel zijn en je dus alleen een opening bovenaan hebt. Zo veel keuze!!!

De Malibu komt met twee verschillende lengtes, namelijk een tuniek lengte en een jurk lengte. Voor Ninthe maakte ik de jurk lengte. Ik hield een lengte aan, maar je kunt ook kiezen voor de “high-low” optie waarbij de achterkant van de rok dus langer is dan de voorkant). Ook voor de mouwen zijn er verschillende opties, van lange mouwen tot mouwloos.

Malibu The Simple Life Pattern Compagny

Daarnaast kun je ook nog eens kiezen om er een gerimpelde rok of een cirkelrok aan te zetten. Ik ging voor de cirkelrok. Gegarandeerd heel veel zwier-plezier!!

De “Malibu” is beschikbaar in de maten 2T t/m 12. En alsof alle bovenstaande opties nog niet genoeg waren, is hij ook uitwisselbaar met alle opties van de andere nieuwe release, de Hampton*. Check die dus ook zeker even uit!

Malibu The Simple Life Pattern Compagny

Malibu is dus vanaf nu te verkrijgen; en tijdens de release sale shop je hem t/m 18 februari ook nog eens met 20% korting (geen code nodig)! Hij komt in zowel A4 als A0 en daarnaast ook een speciale projectorfile (YAY!). Voor een link naar het patroontje zie hieronder!

Malibu is echt een nieuw favorietje hier! En voor de zomer ga ik hem zeker ook nog maken in de mouwloze variant. Dat wordt vast een heerlijke zomerjurk!

Liefs, Cindy

Patroon: Malibu* van The Simple Life Pattern Compagny
Stof: Field Bouquet & uni jersey coral, beide te verkrijgen in de webshop!

*AFF link

Malibu The Simple Life Pattern Compagny

Een gedachte over “New Release: Malibu van The Simple Life Pattern Compagny”

Geef een reactie