Rebecca Page Sunhat

Nieuw release: Sunhat

Nou wie had dit ooit gehad! Ik heb gewoon een hoed gemaakt! Ik vind hem echt super leuk geworden, en het was ook nog eens verbazend eenvoudig. Je leest er hier alles over!

Rebecca Page Sunhat

Deze hoed is een nieuw patroontje van Rebecca Page, de sunhat. Dit patroontje kent uitgebreide maatrange van kinder tot volwassen maten (13″ t/m 24″ hoofdomtrek). Ik maakte voor mijzelf maat 23″.

Daarnaast kent het hoedje nog een paar opties. Zo kun je hem al dan niet voeren. Ik maakte een gevoerde versie. En tot slot heeft het nog de keuze uit twee maten voor de rand, een smalle en een brede. Ik maakte deze hoed met de brede rand. Het patroon heeft oog voor detail, zoals de afwerking binnenin, en het (heel veel) doorstikken van de rand voor een mooi en stevig effect!

Ik maakte mijn hoed uit een Katoen Canvas Gabardine Twill van de zomer 2019 collectie van See You At Six. Deze zat afgelopen december in een verrassingsbox van Ansje Handmade en aangezien ik niet zo vaak met deze stof werk, lag die tot nu toe geduldig te wachten op het perfecte projectje. Dat bleek in ieder geval deze hoed! En ik heb nog genoeg over om er nog wat anders mee te maken. Suggesties? 🙂

Hoe het ook zij, ik ben heel blij met mijn nieuwe zomerhoed! Maar naast zomerhoed hebben zich ook al andere ideeën ontsproten. Zoals deze hoed, gemaakt uit een waterafstotend katoentje. Perfecte regenhoed? Handiger voor de kinderen dan met een capuchon? Touwtje eraan met een koordstopper erop. Lijkt me ideaal! Maar laten we het vooralsnog maar bij heel veel zonneschijf en zomerhoedjes houden hoor!

Rebecca Page Sunhat

Dit patroontje is net gereleased bij Rebecca Page en daarom nog nog in de sale met korting te verkrijgen! Voor wie zou jij een zonnehoedje willen maken?

Liefs, Cindy

Patroon: Sunhat* van Rebecca Page
Stof: See You At Six, aangeschaft via Ansje Handmade

*Affiliate links

2 gedachten over “Nieuw release: Sunhat”

Geef een reactie