Rebecca Page Serenity Dress

Nieuwe Freebie van Rebecca Page!

Het is een jaarlijkse traditie dat Rebecca Page voor de kerst met een nieuw gratis patroontje komt, speciaal een die erg geschikt is voor een feestdagen outfit. Zo ook dit jaar! Want al zullen de feestdagen er voor iedereen wellicht wat anders uit zien dit jaar, je mag er nog wel op je kerst-best uitzien, toch?

Rebecca Page Serenity Dress

De Serenity Dress is een asymmetrische jurk met aangeknipte mouwen. Van boven oversized en naar beneden toe wat meer aansluitend. Het heeft een ‘sjaal-kraag’ die je los kunt laten hangen of vast kunt zetten als je hem niet lost wilt hebben hangen. Het heeft lange mouwen (ik heb ze op de foto’s iets opgestroopt).

Het patroon komt in de maten XXS t/m 5XL voor volwassenen, maar er is ook een kinder variant die ook gratis te verkrijgen is. Deze kinder variant komt in de maten 12-18 maanden t/m 11-12 jaar.

Het patroontje is ontworpen voor rekbare stoffen die lekker soepel vallen. Ik gebruikte een blend die als ik het me goed herinner bestond uit polyester, viscose, lurex en elastan. Het is een zwarte tricot met een zilveren glitter er doorheen die op de foto’s wellicht niet zo heel goed zichtbaar is.

Met deze jurk ben ik dus alvast helemaal klaar voor de feestdagen, al weten we nog niet hoe die er dit jaar uit zullen zien! Hebben jullie al een outfit gemaakt voor de feestdagen? Ik ben benieuwd!

Liefs, Cindy

Patroon: Serenity Dress van Rebecca Page (gratis)
Stof: Driessen Stoffen

Rebecca Page Serenity Dress

4 gedachten over “Nieuwe Freebie van Rebecca Page!”

Geef een reactie