https://cinimini.nl/product/syas-bars-balsam-green-french-terry/

Nieuwe release: Adult Northlake Tank Top

Ik mocht aan de gang met een nieuw patroontje van Rain City Pattern Company, en deze keer werd het iets voor manlief. Het patroontje Northlake Tank Top was er reeds al voor kinderen, en is nu ook in een volwassen variant (unisex) uitgebracht. Zie hier de versie die ik voor mijn man maakte.

Altijd leuk als hij zelf zijn eigen stofjes uit mag kiezen, omdat hij hele andere stoffen / combinaties kiest dan dat ik zou kiezen. De gele voering van de capuchon in combinatie met deze stof zou ik zelf niet zo snel bedacht hebben, en ik had er eerst zo mijn twijfels over. Maar nu het af is, vind ik het eigenlijk heel erg tof zo samen!

Northlake Tank Top Rain City Pattern Company

We combineerde de Northlake met de reversible beanie (ook van RCPC) die we hier eerder al lieten zien. Het is gemaakt met dezelfde gele stof als de voering van de capuchon, dus het past er perfect bij.

Zoals je hierboven ziet heeft de afbeelding heeft dit patroontje diverse opties. Je kunt kiezen voor een hele basic tank, of deze uitbreiden met een capuchon en/of een buidelzak. De onderkant kun je voorzien van heupboord of zoom en daarnaast kun je ook nog gaan voor de “muscle tank” versie, waarbij de zijkanten open zijn. Manlief koos de gewone tank top versie met zoom, zonder zak en met capuchon.

Het patroontje komt in de maten S1 tot en met L3 (zie maattabel hierboven). Ik maakte voor mijn man de maat M1. Het is een ruimvallende tank top. De capuchon / nekopening is one size en is groot genoeg om met het hoofd doorheen te kunnen. Zo mouwloos is het een prima patroon voor de zomerse dagen, maar mijn man heeft hem ook al gelaagd over een ander shirt aangehad en dat is ook erg leuk. Zo kan het ook nog prima de herfst/winter door.

Het stofje dat ik gebruikte is een French Terry uit de laatste See You At Six collectie. Onderaan een link naar de webshop waar je deze kunt terug vinden. Hij kan eigenlijk ook allerlei verschillende rekbare stofjes gemaakt worden, zolang het maar 4-way stretch heeft met minimaal 50% rek.

Northlake Tank Top Rain City Pattern Company

De Northlake Tank is net gereleased bij Rain City Pattern Company en is daarom nu in de sale te verkrijgen. Je krijgt hem nu voor $3.95 in plaats van $7.95. De sale loopt t/m 12 september (11.59pm PST). Overigens zijn in de maand september alle andere patronen ook in de sale te verkrijgen met 35% korting dus sowieso leuk om eens een kijkje te nemen in hun webshop!

Liefs, Cindy

Patroon: Northlake Tank Top van Rain City Pattern Company
Stof: SYAS Bars Balsam Green te krijgen bij Cinimini.nl

2 gedachten over “Nieuwe release: Adult Northlake Tank Top”

Geef een reactie