Nieuwe release: Cypress

The Simple Life Pattern Company heeft een nieuw patroontje uitgebracht en wij mochten hem testen. Het is een leuk, unisex patroontje! Vandaag laat ik zien wat ik voor Ninthe maakte.

Simple Life Patterns Cypress

Cypress, zo heet dit nieuw uitgebrachte patroontje van SLPco. Het is een patroontje met verschillende opties, van een basic raglan sweater/hoodie, tot een model met schuine colorblock (voor en/of achter) al dan niet met zakken. Ook heeft het een optie tot gerimpeld aangezette mouwen. Het is unisex, dus je kunt voor iedereen je gang gaan in de maten 2T t/m 12.

Simple Life Patterns Cypress

Voor Ninthe ging ik aan de gang met dit hele leuke stofje van See You At Six. Ik kon nog net een klein stukje van de zwanen achter de hand houden voordat alles verkocht was, en dat was gelukkig net genoeg om een leuke sweater van te maken. Ook de uni roze en witte stof is uit dezelfde collectie van See you At Six en combineert er helemaal bij.

Ik maakte zoals je ziet voor Ninthe een versie zonder capuchon, maar met color block en zakken. Op basis van de maattabel maakte ik een maat 6. Haar lengte zat wel tussen maat 6/7, maar aangezien de meeste lengte verhoudingsgewijs in haar benen zit kan ze prima af met deze maat 6 lengte. De rest van de pasvorm is ook mooi.

Simple Life Patterns Cypress

Gedurende de release sale kun je dit patroontje krijgen voor $8 in plaats van $10, dus met 20% korting! Je vind hem via de link onderaan dit bericht. Welke versie zou jij als eerste willen maken?

Liefs, Cindy

Patroon: Cypress Hoodie van Simple Life Pattern Company (aff)
Stof: SYAS van Cinimini.nl

2 gedachten over “Nieuwe release: Cypress”

Geef een reactie