Diana Simple Life Patterns

Nieuwe release: Diana

Simple Life Patterns heeft een nieuw patroontje uitgebracht! Toen ik een voorbeeld zag in de testersoproep was ik meteen verliefd. Hier moest ik gewoon tijd voor vrij maken om meteen met dit mooie patroontje aan de slag te kunnen.

Diana Simple Life Patterns

Zo verliefd!! Op de stof, op de jurk! Hoewel Ninthe niet zo vaak jurken meer draagt, werd voor deze een grote uitzondering gemaakt hoor! Het nieuwe patroontje van Simple Life Patterns heet “Diana” en komt in de maten 2T t/m 12 jaar. Voor Ninthe maakt ik lengtemaat 7, borstmaat 6 en taillemaat 3.

Diana Simple Life Patterns

En door de verschillende maten te blenden krijg je een jurk die als gegoten zit! Heerlijk is dat! En zo blij met dit model! Die rok met volant is echt mijn favoriet aan deze jurk.

Het patroontje heeft een paar verschillende opties. Zo kun je gaan voor top-lengte of jurk lengte. Ook kun je naast deze cirkelrok-met-volant optie gaan voor een gewone cirkelrok of een gerimpelde rok. Het heeft vijf verschillende mouw opties, van mouwloos tot lange mouw en alles daar tussenin. De voorkant heeft een hoekige vorm en voor de achterkant kun je kiezen uit een hoekige vorm zoals voor, of een vierkante vorm.

Diana Simple Life Patterns

Ik maakte de Diana dus in de jurklengte, met cirkelrok met volant, lange mouwen en een vierkante hals achter. Het patroon is geschikt voor tricot stoffen. Deze mooie hartjestricot scoorde ik bij ’t Naaiatelies. Meteen een leuke jurk voor deze Valentijnsdag 😉

Om de release van Diana te vieren is hij nu in de sale met 30% korting! Overigens zijn alle patroontjes van Simple Life Patterns nu met 50% korting vanwege het zes jarige bestaan (m.u.v. patroontjes die recent gereleased werden). Een mooie kans op wat leuks te scoren dus, want leuks is er genoeg!

Liefs, Cindy

Patroon: Diana van Simple Life Patterns (aff)
Stof: ’t Naaiatelies

Diana Simple Life Patterns

2 gedachten over “Nieuwe release: Diana”

Geef een reactie