Juliette Cardigan Sonia Estep Designs

Nieuwe Release: Kids Juliette Cardigan

Sonia Estep Designs richt zich sinds kort naast dames patronen ook op kinder patronen, en ze hebben hiervoor nu een nieuwe release: de kids Juliette Cardigan! Ik maakte deze voor Ninthe, en laat deze vandaag aan jullie zien!

Juliette Kids Sonia Estep Designs

Dit is de Juliette Cardigan. Een patroontje voor kinderen in de maten 2 t/m 14 jaar. Dit patroontje is er ook in volwassen variant, ik maakte deze eerder ook al voor mijzelf. Je kunt daar onder andere hier meer over lezen.

Juliette Kids Sonia Estep Designs

Het patroontje kent drie verschillende lengte opties. Deze versie die ik voor Ninthe maakte is de kortste lengte. Het heeft ook optionele zakken in het patroon, en je kunt kiezen voor 3/4 mouwen of lange mouwen. Ik maakte voor Ninthe een versie met lange mouwen.

Voor Ninthe moest ik wederom diverse maten blenden om tot de perfecte pasvorm te komen. Qua lengte viel ze namelijk in maat 7, qua borstomvang en heup in maat 5 en qua taille in maat 2 jaar. Deze drie maten mixte ik dus, om een mooie aansluitende pasvorm te krijgen zoals het patroontje beoogt.

Juliette Kids Sonia Estep Designs

Afhankelijk van de maat en lengte die je wilt maken, heb je 1 a 2 meter stof nodig. Het patroontje is ontwikkeld voor rekbare stoffen, zoals French Terry, Sweater stof, DPB, Modal, Bamboo en Ribbed Knit. Ik gebruikte voor Ninthe een mooie okergele Ottoman Rib Knit.

De Juliette Cardigan kun je momenteel met 50% korting aankopen! De sale loopt tot en met zondag 31 januari 23.59u EST. Hiermee is de prijs nu $5,00 in plaats van $10,00. Ook de dames variant (aff) is nu overigens met 50% korting te verkrijgen. Happy sewing!

Liefs, Cindy

Patroon: Juliette Kids van Sonia Estep Designs (aff)
Stof: Ottoman Knitted van Cinimini

Juliette Kids Sonia Estep Designs

3 gedachten over “Nieuwe Release: Kids Juliette Cardigan”

Geef een reactie