Kira Sonia Estep Designs

Nieuwe Release: Kira

Ik mocht weer eens wat voor mezelf maken, een heerlijk zomers patroon deze keer! Het is Kira, een nieuw patroontje van Sonia Estep Designs en ik maakte twee verschillende versies. Vandaag laat ik jullie als eerst de eerste zien die ik maakte.

Kira Sonia Estep Designs

Kira is perfect voor de warme zomerse dagen. De eerste die ik maakte, is deze top-versie van het patroon. Naast deze versie komt het ook nog in een knie-lengte jurk en maxi-lengte jurk.

Kira Sonia Estep Designs

De achterkant heeft een racerback. De armsgaten en halslijn kun je afwerken met boordjes of met bias. Beide opties zijn in het patroon opgenomen. Kira komt in de maten 00 t/m 30 en is ontworpen voor rekbare stoffen met minimaal 30% horizontale stretch en 10% verticale stretch.

Kira Sonia Estep Designs

Ik maakte de Kira in maat 14 en paste voor het eerst een FBA (Full Bust Adjustment) toe. Voor de taille en heupen gradeerde ik hem naar maat 18/20. Het stofje is denk ik een katoen tricot, maar ik heb hem overgenomen in een doos vol stoffen van iemand toen ik net begon met naaien (een jaar of 5 geleden), dus precies weet ik het niet 🙂 Vooraf was ik een beetje bang hoe zo’n top me zo staan en dat het wellicht niet heel flatterend zou zijn, maar ik ben blij dat ik er toch voor gegaan ben! Op deze foto wordt hij trouwens gecombineerd met de Bahama Bottoms, ook een patroontje van SED!

Kira Sonia Estep Designs

Momenteel is het patroontje een week lang in de sale met maar liefst 50% korting! Daarnaast kun je hem zelfs de eerste 24h helemaal gratis krijgen bij aankoop van een van de andere SED patroontjes! (Dit loopt tot 10u dinsdagochtend EDT (dinsdagmiddag 16u Nederlandse tijd). Omdat SED twee jaar bestaat is er overigens de hele week sale en feest en zijn alle andere patroontjes ook met 40% korting te krijgen!

Liefs, Cindy

Patroon: Kira van Sonia Estep Designs (aff)

Een gedachte over “Nieuwe Release: Kira”

Geef een reactie