Sansahash Lili

Nieuwe release: Lili!

Sansahash heeft weer een nieuw patroontje uitgebracht, en het is wederom een heerlijke zomerse hit! Wij mochten hem testen en ik maakte meteen maar twee exemplaren. Vandaag show ik jullie de eerste!

Lili heet deze nieuwste aanwinst uit de Sansahash collectie. En wat een heerlijk patroontje! Niet alleen zit hij super snel in elkaar, hij zit ook nog eens lekker comfortabel. Je kunt Lili maken als jumpsuit maar ook als jurk met een gerimpelde rok. Ik ging voor de jumpsuit, want die wilde ik graag nog een paar toevoegen aan Ninthe haar zomer garderobe!

Sansahash Lili

Het lijfje van Lili is gevoerd en daarom heb je geen gepriegel met arm- of halsboordjes. De jumpsuit sluit mooi aan, maar is toch gemakkelijk aan en uit te krijgen. Omdat er geen elastiek o.i.d. gebruikt wordt, zit dit modelletje heerlijk snel in elkaar.

Lili komt in de maten 6 maanden t/m 12 jaar. Voor Ninthe moest ik meerdere maten blenden om tot de perfecte pasvorm te komen. Voor dit modelletje gebruikte ik een lengtemaat tussen maat 6 en 7, borstmaat 6, taillemaat 5 en een heupmaat tussen maat 4 en 5. Vier verschillende maten gecombineerd in een patroontje dus! Dat is nou dus echt het ideale aan zelf kleding kunnen maken, vind je niet?

RELEASE SALE & GIVEAWAY!

Lili is tijdens de release sale met korting te verkrijgen! Bovenop de saleprijs kun je ook nog €0,50 extra korting krijgen met de code uit de Sansahash facebookgroep. Deze code geldt echter alleen de eerste 24h dus mis het niet! Overigens zijn alle andere patronen nu ook met 15% korting te verkrijgen, dus spiek daar ook even of je nog wat leuks ziet!

Liefs, Cindy

Patroon: Lili van Sansahash (aff)
Stof: Evim Textiel Stoffen, Lappen & fournituren

3 gedachten over “Nieuwe release: Lili!”

Geef een reactie