Sewpony Lucia

Nieuwe release: Lucia

Yay! Sewpony heeft weer een nieuw tof patroontje op de markt gebracht! Ik mocht een testversie voor Ninthe maken, en vandaag laat ik jullie dat resultaat zien. We love it!

Sewpony Lucia

Dit stofje hebben jullie al vaker voorbij zien komen waarschijnlijk. Ik maakte er eerder al een vest voor mezelf van en een ander jurkje voor Ninthe en haar pop. Maar er was nog stof over, dus er kon ook nog best een jurkje met lange mouwen mee gemaakt worden!

Sewpony Lucia

Het Lucia patroontje kent een paar verschillende opties. Zo kun je een top versie en een jurk versie maken, heb je verschillende mouw opties en kun je de hals eventueel extra mooi accentueren met een ruffle.

Sewpony Lucia

Een andere optie in het patroon is om het achterpand met een gewone halsuitsnijding of een lage uitsnijding te maken (“scooped back”). Ik maakte voor Ninthe deze laatste versie, en zoals je ziet met lange mouwen voor de aankomende herfst/winter.

Hopelijk kan Ninthe er trouwens nog een beetje van genieten, want ze groeit met de dag en de jurk is nu eigenlijk al aan de korte kant voor haar! Toen ik aan deze jurk begon, zat ze in breedtemaat 5 maar qua lengte al aan het uiteinde van maat 6. Maar toen ik deze foto’s ging maken was ze alweer 2 centimeter gegroeid en nu zit ze dus aan het begin van maat 7! Ze kan dus eigenlijk alweer een langere versie gebruiken. Overigens werd de jurk in de uiteindelijke versie van het patroontje ook wel nog een klein beetje verlengd.

Sewpony Lucia

De Lucia Dress is vanaf nu beschikbaar in de maten 1 jaar t/m 14 jaar! Bovendien is hij deze eerste release periode ook nog eens met korting te verkrijgen. Eerst meer opties zien? Suz van Sewpony heeft een mooi lookbook samen gesteld van allerlei verschillende creaties gemaakt door diverse testers. Bekijk deze ook zeker even, je vindt hem hier.

Liefs, Cindy

Patroon: Lucia van Sewpony
Stof: Glitter Animal van Cinimini.nl (nu in de sale!)

Sewpony Lucia

2 gedachten over “Nieuwe release: Lucia”

Geef een reactie