Sansahash Aya

Nieuwe Release: Lya

Sansahash heeft een nieuw patroontje uitgebracht – Lya – en ik mocht hem mee testen voor Ninthe. Het is een lekker zomers patroontje met verschillende opties. Hieronder vertel ik er meer over en laat ik zien welke optie ik voor Ninthe gemaakt heb!

Sansahash Lya

De oplettende lezer herkent misschien het stofje. Het is een reststuk van een leuke tricot die ik eerder al gebruikte voor deze jurk voor Ninthe. Ik had nog wat stof over en dat was ruim voldoende voor deze jumpsuit!

Sansahash Lya

Lya is dus een heerlijke jumpsuit, maar komt ook met een jurk optie. Beide opties hebben een mouwloos lijfje. Het is een los vallende jumpsuit/jurk met elastiek in de taille.

Sansahash Lya

De jumpsuit heeft een leuk splitje in de zijkant voor een speels effect. Het patroontje komt in de maten 6 maanden tot en met 12 jaar. Ik maakte voor Ninthe maat 8/9 lengte, 6 borst, 5 taille en 6 heup. Maar achteraf had ze ook wel een wat kortere lengte kunnen gebruiken, omdat haar torso in verhouding veel korter is dan haar totale lichaamslengte. Ze heeft vooral lekker lange benen, deze dame. 😉

Deze week is Lya met een leuke korting te verkrijgen, zie link onderaan dit bericht! Maar daarnaast maak je (vanaf maandag 12-7) op mijn instagram ook kans op het winnen van dit patroontje (of een ander Sansahash patroontje naar keuze!). Neem daar dus zeker ook even een kijkje als je wilt! 🙂

Liefs, Cindy

Patroontje: Lya van Sansahash
Stof: Katoen tricot van Driessen Stoffen

Een gedachte over “Nieuwe Release: Lya”

Geef een reactie