Sewpony Nina Knot Top

Nieuwe Release: Nina Knot Top

Sewpony heeft een nieuw patroontje uitgebracht en het is helemaal hip momenteel! Een top die je onderaan kunt knopen. Super leuk, en ik mocht het patroontje uittesten voor Ninthe die er op haar beurt natuurlijk ook weer helemaal blij mee is! Ik maakte twee verschillende versies, vandaag show ik jullie er alvast een!

Sewpony Nina Knot Top

Dit is een van de versies van de “Nina Knot Top” die ik maakte. Dit nieuwe patroontje van Sewpony kent diverse opties. Een leuk detail die in elke optie terugkomt is de naar voren gehaalde schoudernaad. Erg leuk voor mooie accentjes, zoals een ruche (optie in het patroon) of een paspelbandje zoals ik hier toevoegde.

Sewpony Nina Knot Top

Daarnaast kent het patroontje drie verschillende mouwopties (korte mouw, lange mouw of mouwloos) en kun je hem ook nog met een gewone zoom maken in plaats van een knoop. Mocht je een borstzak willen toevoegen zit dat ook nog als optie in het patroon! Er is van alles mogelijk dus! In de gewone variant met mouwen is het denk ik zelfs ook nog een prima leuk shirt voor een jongen!

Ninthe is helemaal blij met haar shirtje met knoopje! Het leuke stofje met de ijsjes van Olabela draagt hier zeker ook aan bij! Daarnaast pas het helemaal in haar nieuwe “shorts & tops” fase waar ik in de vorige post over vertelde. De onderkant van het shirt wordt – in het geval je de versie met het knoopje maakt – trouwens afgewerkt met een beleg. Een mooie afwerking die helemaal tot zijn recht komt en waardoor je de flapjes van de knoopjes ook het mooiste kunt afwerken.

De “Nina Knot Top” is beschikbaar in de maten 12 maanden t/m 12 jaar. Ik maakte voor Ninthe lengtemaat 6, maar breedte maat 5. Naast het Engels is hij ook in het Nederlands te verkrijgen (yay!), de link onderaan deze post linkt direct naar de Nederlandse versie. Met de code “NINAKIDSDUTCH” kun je momenteel 20% korting krijgen op je aankoop. Deze korting verloopt 30 juli middernacht Melbourne time.

Liefs, Cindy

Patroon: Nina Knot Top van Sewpony
Stof: Olabela.pl

Sewpony Nina Knot Top

6 gedachten over “Nieuwe Release: Nina Knot Top”

  1. Mijn dochter is nu 8 jaar en wil ook geen kleedjes meer aan. Vroeger was het ruzie als ze op de dag van de turnles een broek aan moest :p Ik kan niet wachten om deze te maken na mijn vakantie 😉 Heb hem alvast aangekocht!

Geef een reactie